Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Εκτουρκισμός ελληνίδας πρωταθλήτριας με εξαγορά της εθνικής της συνείδησης;

Διαβάζουμε στον "Στόχο"
ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΒΑΣΩ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ...!!!

Η ΒΑΣΩ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΕΙ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΒΑΣΩ ΜΑΣ...

Μάθανε ότι πεινάμε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι: Όπως αποκαλύπτει το σημερινό κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα», οι Τούρκοι δίνουν 100.000 ευρώ μετρητά και έναν ηγεμονικό μηνιαίο μισθό στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια της Ξιφασκίας, Βάσω Βουγιούκα, για να πάρει την Τουρκική Υπηκοότητα, να αγωνίζεται με τα χρώματα της Τουρκιάς στους Ολυμπιακούς και στους υπόλοιπους μεγάλους Αγώνες και να παίρνει βαρβάτο μπόνους κάθε φορά που κερδίζει ένα μετάλλιο για την Τουρκία!..

Όπως αναφέρει η ίδια η πρωταθλήτριά μας, αρχικά αρνήθηκε την χρυσοφόρα πρόταση των Τούρκων, διότι αισθάνεται Ελληνίδα και ξέρει πόσο έχουν υποφέρει οι Έλληνες από τους Τούρκους στα 500 χρόνια Σκλαβιάς. Το συζήτησε και με τους γονείς της, οι οποίοι συμφώνησαν ότι καλύτερα να πεινάσει, παρά να γίνει Τουρκάλα και να μή μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ελλάδος, γιατί θα την φτύνουν όλοι οι Έλληνες!..

Ωστόσο, επειδή η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία να την πληρώσει και να καλύψει τα ταξίδια της στο Εξωτερικό για να συμμετάσχει στους Αγώνες, αλλά και να πληρώσει τον πανάκριβο Ρουμάνο προπονητή της, η Βάσω Βουγιούκα το ξανασκέφτεται και ίσως πει το μεγάλο ΝΑΙ, όταν οι Τούρκοι την ξαναπάρουν τηλέφωνο για την οριστική της απόφαση!..
ΙΔΟΥ πού μάς κατήντησαν οι Πολιτικάντηδες: Οι μέχρι πρότινος πάμφτωχοι Τούρκοι να ξελογιάζουν με χρήματα τους πεινώντες και διψώντες Έλληνες Πρωταθλητές, Επιστήμονες κλπ, οι οποίοι σε λιγάκι θα φεύγουν μαζικά στην Τουρκιά για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί και στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο τα γερόντια και οι Λαθρομετανάστες. Ε, ρε γλέντια...