Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Νews247.gr ή καλύτερα jews247.gr ???

Αποτελείται αποδεδειγμένα από εβραίους ανθέλληνες !!!

Καλύτερα είναι να φύγει μόνο ένα γράμμα στην αρχή, το “n” και να μπεί το “j” και πρέπει να ονομαστεί jews247.gr !!! Μία από τις πολλές αποδείξεις ότι το jews247.gr το έχουν εβραίοι! :
Εδώ βλέπετε μερικές από τις εβραϊκές αναρτήσεις τους που είχαν βγάλει όλες μαζί σε μία ιστοσελίδα τους!

Βλέπετε αποδεδειγμένα πόσο τιμούν συνέχεια τους εβραίους και ΠΟΤΕ δεν τους κατηγορούν!

Επίσης δείτε στην εικόνα της ιστοσελίδας τους, μιά λεπτομέρια, το “Eβραίους” ή “Eβραίοι” πάντοτε στην αρχή το έχουν με κεφαλαίο γράμμα (Ε), ενώ υποτιμητικά και περιφρονητικά, το (Έ)έλληνας, έλληνες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι κ.τ.λ. πάντα στην αρχή το έχουν με μικρά γράμματα!!! Δείχνουν τί ακριβώς είναι και τί αντιπροσωπεύουν!

Γι’ αυτό πάντοτε τα άρθρα τους είναι ανθελληνικά, αντιχριστιανικά, εξυπηρετούν εβραϊκά συμφέροντα κ.α.
Αυτά γράφουν στο αθεοαριστερό news247 αν και αυτός είναι και ο ρόλος τους,  των εβραίων ή των εβραιογλύφτηδων στην ιστοσελίδα αυτή !
Πολλές φορές πέφτει και η "λογοκρισία" και αν στείλεις σχόλια που μπορεί κατ' αυτούς να είναι "ακατάλληλα" τα διαγράφουν φασιστικά και ρατσιστικά και ποτέ δεν τα δημοσιεύουν! Επειδή μου έχει τύχει και συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους, πάρα πολλές φορές! Τόσο “αντικειμενικοί” !
Επίσης όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα τους οι πονηροί εγκάθετοι (αν και τόσο “διάσημοι» ) και δήθεν φημισμένη ειδησειογραφική ιστοσελίδα τους, ποτέ δεν δηλώνουν ούτε μία διεύθυνση ούτε που μένουν, ούτε ποιοί είναι και από ποιούς αποτελούνται!
Γιατί;! Έχουν να φοβηθούν τίποτα;! ή μήπως φοβούνται μήπως τους αποκαλύψουν και φανεί το αληθινό εβραϊκό προσωπείο τους και που συνέχεια αποκρύπτουν;!
Μάλλον καλύτερα και γιά περισσότερη αληθοφάνεια, θα πρέπει η ιστοσελίδα news247 να μετονομαστεί σε jews247 !!!
Δεν θα αλλάξουν και πολλά, μόνο ένα γράμμα στην αρχή θα αλλάξουν !!!

indobserver.blogspot.gr
 
Σχόλιο Κατάνυξης: Και δεν είναι μόνοι!!!