Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Κάλεσμα αφύπνισης στην Πάτμο

Ευχόμαστε ο Θεός να ευλογήσει την προσπάθεια και η Πάτμος να αποτελέσει παράδειγμα αγώνα για όλους μας. Τα σχέδια του Οικουμενισμού ΔΕΝ θα περάσουν. Ο λαός οφείλει να αντιδράσει και να προστατεύσει το μοναστήρια και τις εκκλησιές του.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί της Πάτμου
Χριστός Ανέστη.
Με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε μέσω διαδικτύου την ίδρυση του Συλλόγου Ορθοδόξων Πατμίων "Πάτμος Ιερά".
Γνωρίζουμε όλοι ποια είναι η πραγματικότητα και στην πατρίδα και στην Ορθόδοξη εκκλησία μας. Ως ευαισθητοποιημένοι Ορθόδοξοι Έλληνες καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι συμβαίνει.
Κάποιοι που κατάφεραν τα αναλάβουν τα ινία, προκαλούν απίστευτες συμφορές και στην πατρίδα και στην εκκλησία μας.
Στην εκκλησία μας, ανάμεσα σε τόσες άλλες, σε ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα, σε συμπροσευχές και εναγκαλισμούς και χαρακτηρισμούς των αιρετικών ως "αγιότατων" αδερφών κλπ, προέκυψε πρόσφατα και το αίτημα της παραχώρησης ορθοδόξου ναού στους παπικούς στην ιερά νήσο της Πάτμου.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" θα βρίσκεται δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Δεν θα επιτρέψουμε στα Ορθόδοξα θυσιαστήρια να λειτουργήσουν αιρετικοί.
Μην ξεχνάτε, όσο ασήκωτο κι αν μοιάζει το φορτίο και οι δυσκολίες, όσο ανηφορικός και δύσβατος ο δρόμος του αγώνα ενάντια "πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου", μην ξεχνάτε αδέρφια ότι "εξήλθε νικών και ίνα νικήσει".
Είναι αυτονόητο ότι στο εξής το ιστολόγιο μας θα βρίσκεται μόνιμα στην διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε να προβληθεί ενώ αν κληθούμε και απαιτηθεί, θα προσπαθήσουμε να προσέλθουμε ακόμη και με την φυσική μας παρουσία δίπλα σας.
Ἀνέστη Χριστός καί χαίρουσιν ἄγγελοι.
Ἀνέστη Χριστός καί πεπτώκασι δαίμονες.
Ομάδα εκπαιδευτικών " Ο Παιδαγωγός"