Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Οικουμενιστικός "οργασμός" συνεδρίων που απεργάζονται την επιβολή των κειμένων του Κολυμπαρίου

14117894_1134256383306867_7649645964161461971_n.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Διάχυτη η αγωνία των οικουμενιστών, που με συνέδρια και ημερίδες προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τα κείμενα του Κολυμπαρίου της Κρήτης. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ των διαλόγων και των ημερίδων, γνωρίζουν καλά, πως ανάλογες ημερίδες χρηματοδοτούνται για το "θεαθήναι" και για εντυπωσιασμό. Απουσιάζει η κριτική και η άλλη άποψη. 
Ως γνωστόν η αγαπολόγοι των διαλόγων εξαντλούνται στους ξένους και δεν περισσεύει αγάπη για τους ορθοδόξους που διαφωνούν θεολογικά και με πατερικές αποδείξεις, καταγγέλουν την αίρεση στα κείμενα του Κολυμπαρίου

ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ
Ενώ καλά οι απούσες Εκκλησίες δεν έχουν τοποθετηθεί επί των κειμένων της, επί τάπητος τέθηκε η Σύνοδος της Κρήτης σε Ημερίδα στο Συνοδικό της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ("Journee d' etudes a Halki"). Με την παρουσία και τις παρεμβάσεις συνέδρων από όλες τις χριστιανικές ομολογίες διατυπώθηκαν απόψεις, εμπειρίες και συμπεράσματα από την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο  η οποία έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2016 στην Κρήτη.
Τον συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Ηγούμενος της Χάλκης, Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Πατήστε εδώ και ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter. Ενημερωθείτε άμεσα για τις αναρτήσεις μας!!!