Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κοσμίδης Ελευθέριος, Οικουμενιστική βαρυχειμωνιά

16_09_08_am_CEISO_bose_IMG_2000-9e4e47b4eb.JPG
contributor columnist
Είναι η πικρή αλήθεια, πως πέσανε οι μάσκες. Μετά το Κολυμπαριώτικο αντάμωμα, οι δυνάμεις του οικουμενιστικού άξονα της Εκκλησίας, εκτελούν με ακρίβεια το σχέδιό τους.
Με συνέδρια, ημερίδες, συμπροσευχές, διαλόγους, έχει γεμίσει ασφυκτικά το καλεντάρι του, όπου εισηγήσεις, συμπεράσματα και πορίσματα, θα βασίζονται στα κείμενα του Κολυμπαρίου και θα τα αποδέχονται defacto.

Από την άλλη στο αντιοικουμενιστικό μέτωπο, φαίνεται να υπάρχουν δύο τάσεις: η μετριοπαθής που θα επιδιώξει ακύρωση την αποφάσεων Κολυμπαρίου, με ευρύτερη συμμετοχη, αρχιερέων, κληρικών και Ιερών Μονών και η πιο επιθετική που ζητά να προκληθεί ένα κύμα, διακοπής του μνημοσύνου των οικουμενιστών, με την ελπίδα να γίνει τσουνάμι.
Το βέβαιο είναι πως φανερώθηκε το διακύβευμα του Κολυμπαρίου και αυτό δεν είναι άλλο από την επικράτηση του οικουμενισμού. Από παναίρεση, να θεωρηθεί διδασκαλία της  Ορθοδοξίας.
Ας το καταλάβουμε αυτό όλοι και να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι κατά των οικουμενιστών και όχι μεταξύ μας.
Ενέσκυψε βαρύτατος χειμώνας, στην Εκκλησία. Πρωτοφανή ακραία οικουμενιστικά βαρομετρικά θα σαρώσουν την Ορθοδοξία. Ας συνταχθούμε σε γέροντα αντιοικουμενιστή ομοθυμαδόν.
Να αδειάσουμε τις Εκκλησιές των οικουμενιστών. Να γεμίσουμε τις Εκκλησιές των αντιοικουμενιστών, ώστε να κατηχηθεί μέχρι και ο τελευταίος πιστός.
Καλόν αγώνα και καλόν χειμώνα