Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

thrisk.jpg
Υπάρχουν Θεολόγοι, δάσκαλοι και Διευθυντές σχολείων (στο Ν. Πιερίας, Ν. Λαρίσης, Ν. Τρικάλων και αλλού) που έχουν τα ΚΟΤΣΙΑ να αντιστέκονται (με κίνδυνο να χάσουν την θέση τους!!) και να αγωνίζονται να μεταδώσουν στις αθώες ψυχές των, ορθόδοξα βαπτισμένων, παιδιών μας την Ορθόδοξη Πίστη ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ και προσπαθούν να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό και τους γονείς για τον ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ, στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, ΡΑΤΣΙΣΜΟ εις βάρος των Ελλήνων Ορθοδόξων μαθητών!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΙ!!!

Υπάρχουν όμως και Θεολόγοι, δάσκαλοι και Διευθυντές σχολείων που είτε από ΑΓΝΟΙΑ (αδικαιολόγητη για την θέση τους!!!) είτε γιατί ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ τα δόγματα του Οικουμενισμού (παναίρεση καταδικασμένη από τις οικουμενικές συνόδους των Αγίων μας) και της Πανθρησκείας (παγκόσμια θρησκεία –ανομοιογενή ένωση όλων των θρησκειών του κόσμου σε μια) τα οποία είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτήν, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ λέγοντας ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στο μάθημα των Θρησκευτικών!!!! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Το μάθημα των «Θρησκευτικών», για την φετινή σχολική χρονιά 2016-2017, θα διδαχθεί στα ελληνικά δημόσια σχολεία ως εξής: έχουν διανεμηθεί τα παλιά βιβλία (επομένως ΔΕΝ υπάρχουν καινούργια βιβλία) και θα εφαρμοστούν τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (http://www.iep.edu.gr/index. php/el/…) και για τα οποία το Υπουργείο κάνει εντατικά σεμινάρια –επιμορφώσεις αυτό το διάστημα σε όσους εκπαιδευτικούς διδάσκουν το μάθημα. Στο τέλος της χρονιάς το Υπουργείο θέλει να αξιολογήσει το νέο μάθημα και να εκδώσει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Εδώ να σας ενημερώσουμε ότι αυτά τα προγράμματα σπουδών εφαρμόζονται ΠΙΛΟΤΙΚΑ εδώ και 3 χρόνια σε πάνω από 100 σχολεία και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΟΗΣΗ!
ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:
Α) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ,
Β) ΚΑΤΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,
Γ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟ καθώς τα νέα προγράμματα εφαρμόζονται μόνο στους ορθόδοξους μαθητές (οι υπόλοιποι μαθητές μωαμεθανοί, ρωμαιοκοκαθολικοί και Εβραίοι απολαμβάνουν μάθημα Θρησκευτικών κατηχητικό και ομολογιακό σύμφωνα με την πίστη τους). ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ των νέων προγραμμάτων σπουδών και ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ενός ποιοτικού κατηχητικού μαθήματος των θρησκευτικών σύμφωνα με την Αγία Γραφή, τους Αποστολικούς Κανόνες, τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων και την Ιερά Παράδοση των Πατέρων της Εκκλησίας μας όπως ακριβώς ορίζει το Σύνταγμα και οι διεθνείς συμβάσεις.
ΑΝ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ «ΜΑΘΗΜΑ» !


Παπαϊωάννου Ευάγγελος
Ασλανίδου Ανυσία

Γονείς