Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση σε ομιλία «Δόγμα καί ζωή, μία ἀδιάρρηκτη συνύπαρξη»

Αφίσα_tseleg_ml2.jpg
Καθηγητή Δογματικής Θεολογίας του Α.Π.Θ.
"..Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» από τήν σύστασή του έχει θέσει ως μία από τις κύριες προτεραιότητές του το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.."Καλαμπάκα 16/11/ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» από τήν σύστασή του έχει θέσει ως μία από τις κύριες προτεραιότητές του το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αφορούν την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.
Στα πλαίσια αυτού του ενδιαφέροντος και της συνολικής δραστηριοποίησής του, επιθυμεί να παρέμβει στην έντονη συζήτηση που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, τόσο σχετικά με τον ρόλο καί την θέση της ορθοδοξίας στην σύγχρονη ελληνική πολιτεία και κοινωνία μας, όσο και για την ανάγκη διασφάλισης της αλήθειας και της ακρίβειας του ορθόδοξου δόγματος σε μια εποχή πολλαπλών προκλήσεων και απειλών.
Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη ενημέρωση των μελών και των φίλων του, ο Σύλλογός μας διοργανώνει σχετική εκδήλωση με θέμα: «Δόγμα και ζωή, μία αδιάρρηκτη συνύπαρξη», με ομιλητή τον Καθηγητή Δογματικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καλαμπάκας.
Ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης είναι γνωστός για τις καίριες, εμπεριστατωμένες και θεολογικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του σε μια σειρά από ανάλογα ζητήματα και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καταλληλότερους, από πλευράς ακαδημαϊκής θεολογίας, για να μας μεταφέρει την αλήθεια και να μας δώσει αξιόπιστες απαντήσεις σε δογματικά και θεολογικά θέματα.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο Καθηγητής θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του απευθυνθούν από το ακροατήριο και θα επακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για την τρέχουσα εκκλησιαστική επικαιρότητα.
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόσκληση_tsel_ml1.png
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ὁ Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» σᾶς προσκαλεῖ στήν ἐκδήλωση μέ θέμα: «Δόγμα καί ζωή, μία ἀδιάρρηκτη συνύπαρξη», μέ ὁμιλητή τόν Καθηγητή Δογματικῆς Θεολογίας τοῦ Α.Π.Θ. κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη, πού θά πραγματοποιηθεῖ τό Σάββατο 26 Νοεμβρίου καί ὥρα 5.30 μ.μ. στήν αἴθουσα τοῦ Πολιτιστικοῦ Κέντρου τοῦ Δήμου Καλαμπακας.
Μετά τήν ὁμιλία θά ἐπακολουθήσει ἀνοικτή συζήτηση πάνω στό θέμα, καθώς καί στήν τρέχουσα ἐκκλησιαστική ἐπικαιρότητα.
Μέ τιμή
Τό Διοικητικό Συμβούλιο