Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΩΣ «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

δεε.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Ειλικρινά, τόση σπουδή από το σύστημα της νέας τάξης που επιβάλλεται με πακτωλό χρημάτων, θέμα ρητορικής μίσους προς κάθε τι παραδοσιακό, κάθε τι Ελληνικό και κάθε τι Ορθόδοξο, πότε θα τεθεί; Όταν από την ανοχή και την ελευθερία έκφρασης κάθε μορφής διαστροφής και ανωμαλίας (κτηνοβασία, παιδεραστία, αυτοκτονία, ομοφυλοφιλία κ.α.), περνάμε στη διαφήμιση και την επιβολή πάση θυσία, όλους όσους διαφωνούμε με το "αξιακό" πλαίσιο αυτό, με ποιο δικαίωμα καταπατούνε τις δικές μας αξίες; Η δικαιοσύνη καθεύδει. Η ηγεσία της Εκκλησίας, στο παιχνίδι και εκείνη. Ο πιστός λαός ορφανεμένος, προδωμένος σα να βρίσκεται σε τεχνητή πνευματική "καταστολή", δεν αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αντιδράσει. Δεν έχει επαναστατήσει το πνευματικό του γονίδιο, να γυρίσει την πλάτη στην πλάνη τους και να συσπειρωθεί στους απλούς κληρικούς που αντιστέκονται, ελέγχουν και πρωτοστατούν στον αγώνα υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος. 

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια , οι εκδόσεις Ίκαρος εξέδωσαν ένα βιβλίο με τίτλο: <<Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες>>.
Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη "οικογένειες Ουράνιο τόξο", για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην Αθέατη γνώση.
Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος  από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.
Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία παραφράζοντας την λέξη <<οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως  λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.
Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: <<κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες>>.
Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.
Ενα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά.
Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7.
Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδύκτιο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Νοεμβρίου 2016