Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Φθιώτιδος Νικόλαος: Μην ακούτε τους δημοσιογράφους είναι άσχετοι, να ακούτε τους κληρικούς! (ΒΙΝΤΕΟ)


φθιώτιδος-νικόλαος.jpg
Του Άγγελου Ρούσσου
Μόνο γέλωτα προκαλούν οι αναφορές του Μητροπολίτη Φθιώτιδος που πρέπει να έχει φοβηθεί πάρα πολύ από τις διακοπές μνημονεύσεων Επισκόπων από ιερείς γιατί τα έχει βάλει το τελευταίο διάστημα με “θεούς και δαίμονες”….
Χθες στο περιθώριο των βαπτίσεων δεκατριών νέων κατηχουμένων ενηλίκων αλλοδαπών, που τέλεσε στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων και Αλλοδαπών, το οποίο βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαμίας έβγαλε απίστευτο κόμπλεξ κατά των δημοσιογράφων, που από ότι φαίνεται είναι η… πηγή πάντων των δεινών….
Πριν ένα χρόνο ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε πει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του να μην δίνουν οι πιστοί σημασία στα νέα του διαδικτύου.
Πριν μερικές εβδομάδες ο Μητροπολίτης Καισαριανής από την Κόρινθο είχε πει πως δεν παρακολουθεί το διαδίκτυο για να σώσει την ψυχή του…
Χθες ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, που όποτε θέλει να παρέμβει εκφράζοντας τις θέσεις τους βγαίνει στην κάμερα τοπικών σταθμών ή στέλνει άρθρα σε ιστοσελίδες ή δίνει συνεντεύξεις σε αυτές, τώρα τα βάζει με τους δημοσιογράφους οι οποίοι τόσο τον έχουν εξυπηρετήσει σε σημείο που το όνομα του να ακούγεται και για την διαδοχή στον αρχιεπισκοπικό θώκο, και τους χαρακτηρίζει άσχετους!
Το δε γελοίον του πράγματος είναι πως από τη μια είπε πως “μέσα στην εκκλησία δεν υπάρχουν διαχωρισμοί”, αλλά αμέσως συμπλήρωσε “μην ακούτε τους δημοσιογράφους είναι άσχετοι, ακούτε τους κληρικούς και τα βιβλία της Εκκλησίας”…
Αυτό δεν είναι διαχωρισμός;;; Προς τι αλήθεια τέτοιο απίστευτο κόμπλεξ;;;
Δείτε το βίντεο: