Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Νέα Εποχή στο Πατριαρχείο Μόσχας: Θα καθαιρούνται οι αντι-Οικουμενιστές

200216.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Σύμφωνα με πληροφορίες από Ρωσικές πηγές, ο Οικουμενισμός στο Πατριαρχείο Μόσχας, σχεδιάζει να επιβάλλει ύπουλα αλλά μεθοδευμένα, ένα νέο καθεστώς στην Ορθοδοξία, που ξυπνά φρικτές μνήμες, εξορίες, διωγμούς και εγκλήματα κατά των Ορθοδόξων, του κομμουνιστικού καθεστώτος.
Από το Φθινόπωρο του 2016, φέρεται να έχει εισηγηθεί ο ισχυρός άνδρας του τμήματος Εξωτερικών σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων Αλφέεβ, ένα νέο σχέδιο Κατηχήσεως, για χρήση σε Ενορίες, Σχολεία, Θεολογικές Ακαδημίες κλπ, όπου αναφέρεται ρητά πως οι αντιδρώντες με την Οικουμενική Κίνηση και όσοι καταγγέλλουν τον Οικουμενισμό ως Παναίρεση, θα διώκονται κανονικά και θα καθαιρούνται!
Το Φθινόπωρο του 2017 το νέο αυτό σχέδιο Κατηχήσεως θα οριστικοποιηθεί και κάθε αλλαγή στα κείμενά του και στον κανονισμό που επιβάλλει, θα είναι αδύνατη. Είναι προφανές πως ο Οικουμενισμός είναι το αδερφάκι της Παγκοσμιοποίησης, όσον αφορά στις Θρησκείες. Επιβάλλει η Νέα Τάξη της Μασωνοκίνητης Παγκοσμιοποίησης, τον Οικουμενισμό, με φασιστικές πρακτικές και μεθόδους.
Ιστολόγιο Κατάνυξις