Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Ιστολογίου «Κατάνυξις».

Οι διαχειριστές του Ιστολογίου «Κατάνυξις» επαναλαμβάνουμε στους αναγνώστες μας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως είμαστε ένα συλλογικό, ελεύθερο, Ορθόδοξο, ιεραποστολικό και αντιαιρετικό ιστολόγιο.
Τονίζουμε πως το δικαίωμα κάθε blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό.
Υπενθυμίζουμε πως στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.


Το ιστολόγιο katanixis.blogspot.gr αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για πληροφόρηση, άρθρα και απόψεις άλλων συγγραφέων, bloggers και ιστότοπων. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες. Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μέσω email με τους διαχειριστές του Ιστολογίου.

Καταλήγοντας δηλώνουμε, πως η προσωπική επίθεση στον πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη, ως δήθεν ενεργού διαχειριστή του Ιστολογίου, είναι ανυπόστατη. Εξ αρχής, ως ελάχιστη τιμή στον αγώνα και στο έργο του, θελήσαμε τιμητικώς, να του προσφέρουμε θέση διαχειριστού στο ιστολόγιό μας, πράγμα που ο πατήρ Νικόλαος ουδέποτε χρησιμοποίησε στην πράξη. Η σκέψη μας αυτή βασιζόταν κυρίως στην ανάγκη μας να έχουμε την ευχή του πνευματικού μας πατρός, στο επίπονο έργο της διαχειρίσεως ενός συνεπούς και ελεύθερου ορθόδοξου ιστολογίου. Από τη θέση αυτή του ζητούμε δημοσίως να μας συγχωρήσει που η αυθόρμητη και ειλικρινής πρόθεσή μας, να τιμήσει και να ευλογήσει τις προσπάθειές μας, του δημιουργεί διάφορα προβλήματα.

Μετά τιμής
Οι διαχειριστές της «Κατάνυξης».