Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Το οικουμενιστικό αποτύπωμα του νέου Κοσμήτορα της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.

Το οικουμενιστικό αποτύπωμα του νέου[1] Κοσμήτορα[2] της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ.
Πληροφορηθήκαμε[3] από το διαδίκτυο την εκλογή του νέου κοσμήτορα της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. Ο κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, είναι γνωστός σε όλους μας, γνωστές και οι απόψεις του. Εμείς, ως διαχειριστές της Κατάνυξης, παραθέτοντας με τη μορφή γρήγορης ανάμνησης κάποια γεγονότα και δράσεις με πρωταγωνιστή τον κ. Κωνσταντίνου, υπενθυμίζουμε το αδιαμφισβήτητο οικουμενιστικό του αποτύπωμα και προσπαθούμε να εκτιμήσουμε τη σκοπιμότητα της εκλογής του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα ντοκουμέντα
  • Τα πρώτα συγχαρητήρια από τον Πανελλήνιο Θεολογικό σύνδεσμο ΚΑΙΡΟΣ        

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ        

Χολαργός 9-7-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «ΚΑΙΡΟΣ - για την αναβάθμιση της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης» δια του ΔΣ του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια,  στον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρό του, κ. Μιλτιάδη Κωνσταντίνου, για την  πανηγυρική εκλογή  του στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, την οποία είναι βέβαιο ότι θα τιμήσει  εφόσον διαθέτει  τόσο το απαραίτητο  επιστημονικό κύρος όσο  και το ζητούμενο ακαδημαϊκό ήθος.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας
Α. Αργυρόπουλος                                 Γ. Παπαδόπουλος
                                                                                 
Για το ποιός είναι ο ΚΑΙΡΟΣ αξίζει να διαβάσετε όσα γράφονται εδώ. Αξίζει να ρίξετε και μια προσεκτική ματιά επίσης εδώ και εδώ για το ρόλο του.
  • ποιοί είναι οι ισχυροί φίλοι του κ. Κωνσταντίνου;
Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ανατόλια (17-03-2010)
Ένας από τους κορυφαίους πνευματικούς ανθρώπους της πόλης μας, ο Καθηγητής της Παλαιάς Διαθήκης στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εβδομαδιαίας συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.
Με το μεστό του λόγο ο ομιλητής καθήλωσε τους παριστάμενους Ροταριανούς, αναλύοντας τη θέση των θρησκειών και ειδικότερα της Ορθοδοξίας, απέναντι στις αυξημένες προκλήσεις του 21ου αιώνα, ενώ ακολούθησε διεξοδική συζήτηση με πληθώρα ερωτημάτων.
  • Πρωταγωνιστής σε Συμπροσευχές και “εμψυχώσεις”
Δε μπορούμε να λησμονήσουμε τον ρόλο του στη θεσμοθέτηση των οικουμενιστικών εβδομάδων συμπροσευχής στη Θεσσαλονίκη (εδώ) και την εντυπωσιακή “ζιου ζίτσου κίνηση”, με την οποία ανέλαβε "ειρηνευτική" πρωτοβουλία ξεπερνώντας σε διάθεση και προθυμία ακόμη και τους οικοδεσπότες του φράγκικου ναού της Ασπίλου Συλλήψεως Θεσσαλονίκης... Χαρακτηριστική τεχνική το τράβηγμα της γενειάδας του ιερωμένου (Δείτε στο 0:40 κ.ε.)!!! Σας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:

Συμπέρασμα
kvnstant;inoy.jpg
Η εκλογή του κ. Κωνσταντίνου ως Κοσμήτορα της Θεολογικής σχολής του Α.Π.Θ. είναι ένα ηχηρό μήνυμα πως O  Κ Υ Β Ο Σ  Ε Ρ Ρ Ι Φ Θ Η.
Η Νέα Εποχή θρέφει ισχυρά όπλα στις τάξεις των πανεπιστημιακών, θρέφει μεταπατερικούς και οικουμενιστές. Άσσος στο μανίκι του αποδομητή της ορθόδοξης πνευματικότητας γ. γ. του υπουργείου Παιδείας (άρθρο καταπέλτης εδώ) κ. Καλαντζή και των ομοίων του, η διατεταγμένη άνωθεν εκλογή αυτή, που θα σημάνει το κλείσιμο των τριών μεγάλων πληγών:
  1. Την ίδρυση του τμήματος Ισλαμικών σπουδών στο Α.Π.Θ.
  2. Την μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών από ομολογιακό σε Θρησκειολογικό.
  3. Την οικοδόμηση του τζαμιού στην Αθήνα.
Η σκληρή πραγματικότητα μας γεμίζει με λύπη και οργή. Λύπη γιατί βλέπουμε προικισμένοι και ταλαντούχοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, άτλαντες γενόμενοι της Ορθοδοξίας, επιλέγουν το δρόμο του αντίχριστου Οικουμενισμού. Οργή γιατί η πνευματική ελίτ απεργάζεται την χειραγώγηση και την ποδηγέτησή μας, μακριά από το Χριστό. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε.