Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015: "Η ανακοίνωσις της απαγορεύσεως των ομιλιών του πατρός Νικολάου Μανώλη"[ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ομιλιες τέλος.png
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015: "Μια ακόμα μελανή σελίδα στην σύγχρονη εκκλησιαστική ιστορία της συμβασιλεύουσας. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ Άνθιμος Ρούσσας, επέβαλε την απαγόρευση του αναφαίρετου δικαιώματος κάθε ανθρώπου, το δικαίωμα του δημοσίου λόγου και εν προκειμένω στους πιστούς της ενορίας, του πατρός Νικολάου Μανώλη.
Απορφανίζεται έτσι η Κατηχητική δράσις τεσσάρων τμημάτων, στερούμαστε του Θείου λόγου, της πατρικής παρουσίας και της πνευματικής φροντίδος και επιμελείας του πνευματικού μας πατρός, του εφημερίου και ανυποχώρητου εκφραστού της Ορθοδοξίας".
Θα θέλαμε στην παρούσα συγκυρία, 15 ημέρες μετά από την απαγόρευση αυτή, να επιστήσουμε την προσοχή στον ευσεβή κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Επειδή η κλήση σε απολογία του πατρός Νικολάου Μανώλη με τέσσερις κατηγορίες που επισύρουν την ποινή της καθαιρέσεως, είχε χαρακτήρα εκφοβισμού τρομοκρατίας, ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ Ή ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ προς το σύνολο των κληρικών της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, να υπογράψουν "εναντίον του πατρός Νικολάου Μανώλη".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν επιβεβαιωθούμε και οι πατέρες υπογράψουν υπό το κράτος του φόβου, υπογράφουν τη δική τους φίμωση. 

Ο παπα Νικόλας δεν άλλαξε 25 χρόνια ούτε ένα γιώτα ή κεραία από τους λόγους των πατέρων, γι' αυτό διώκεται.  

Άλλαξε ο Χριστός; άλλαξε η πίστις;
ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΤΕΡΕΣ!