Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Τζαμί στην Αθήνα: Ήταν να μην γίνει η αρχή!

3165351a266a425b3d4275f8539952aa_L.jpg

Δείτε τι έρχεται και πως έδωσαν την χαριστική βολή στην ελληνική πρωτεύουσα
Μόλις πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε και επίσημα η κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Βοτανικό, με την πλειοψηφία της Βουλής να ψηφίζει υπέρ της ανέγερσής του και την ελληνική κοινωνία να σιωπά επιδεικτικά.
Όπως πολλάκις έχει προειδοποιήσει το el.gr, με το "πράσινο φως" που δόθηκε για την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό, άνοιξε το "κουτί της Πανδώρας", με την μουσουλμανική κοινότητα να ζητά από τώρα περισσότερους χώρους λατρείας στην Αθήνα!
Η επίσημη δικαιολογία και παράλληλα ένα πλέον ανησυχητικό σενάριο, είναι οι έριδες οι οποίες θα υπάρξουν μεταξύ σουνιτών και σιιτών, μετατρέποντας την Αθήνα σε… πρωτεύουσα ισλαμικού κράτους.
Ως… "πρόβλημα", παρουσιάζουν τόσο τις συγκρούσεις που θα ξεσπάσουν μεταξύ των διαφορετικών μουσουλμανικών δογμάτων όσο και την παράνομη λειτουργία πολλών διάσπαρτων χώρων λατρείας στο κέντρο της πόλης.
Ας μην ξεχνάμε πως μόνο στην πόλη της Αθήνας ζουν πάνω από 1 εκατομμύριο μουσουλμάνοι (επίσημα τουλάχιστον) και ως εκ τούτου δεν γίνεται όλοι αυτοί να αποτελούν μέλη ενός μόνο κύριου δόγματος ή "φυλής".
Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον η αρχή έγινε και με την κατασκευή του Τζαμιού στον Βοτανικού, θα αρχίσει η νέα εποχή για την Αθήνα.
Δείτε και θα καταλάβετε τι έρχεται: