Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κάθε Τετάρτη διαβάστε στην ''Κατάνυξη'' μαχητικό άρθρο του π.Νικολάου Μανώλη για άγνωστα θέματα της Πίστεως

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους αγαπητούς φίλους μας πως, ο πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης που είναι πνευματικός πατέρας των διαχειριστών του Ιστολογίου μας, θα μας αφιερώνει κάθε Τετάρτη, εβδομαδιαίο μαχητικό άρθρο, σχετικό με άγνωστα θέματα της Ορθοδόξου Πίστεως, που θα άπτονται λεπτές χορδές της εκκλησιαστικής και πολιτικοκοινωνικής επικαιρότητας.
Είναι γνωστοί οι αγώνες του πατρός, η γραφίδα του και οι λόγοι του όλα αυτά τα χρόνια της διακονίας του, τόσο από την αγάπη και αποδοχή του κόσμου όσο και από την εχθρότητα και πολεμική των αιρετικών. Στη σημερινή συγκυρία, επιλέγει έναν επιπλέον τρόπο να καταθέτει την Ορθόδοξη θέση επί διαφόρων θεμάτων που απασχολούν την Εκκλησία και είμαστε υπερήφανοι που αυτό θα το κάνει από το βήμα που προσφέρει η “Κατάνυξη”.
Εκφράζοντας τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον πατέρα Νικόλαο και την βεβαιότητα για την πνευματική μας ωφέλεια, ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός γερό ώστε να προσφέρει ακούραστα τη σοφία των λόγων του σε όλους εμάς που παρακολουθούμε τους ιερούς αγώνες του για την Ορθοδοξία.