Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Η "εξέλιξη" στις εκθέσεις Επιτροπής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη σεξουαλική υγεία

lgbt.jpg
Για να καταλάβει κανείς ότι οι νόμοι που εισάγονται στη χώρα μας για θέματα "ταυτότητας φύλου", σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, υποστήριξης ομοφυλοφίλων κλπ. δεν έρχονται καθόλου "από το πουθενά" και είναι άμεση συνέπεια της συμμετοχής της χώρας μας στην ΕΕ, αρκεί να διαβάσει και να συγκρίνει δύο εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μία του 2002 και μία του 2013, από την Επιτροπή Δικαιωμάτων Γυναικών και Ισότητας Φύλων, που αφορούν πρόταση ψηφίσματος προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία. 
Θα διαπιστώσει ότι στη μεν έκθεση του 2002 δίνεται βάση κυρίως στην αντιμετώπιση του AIDS, σε αυτήν όμως του 2013 βρίθουν οι αναφορές στους ομοφυλόφιλους, στους οποίους δεν υπάρχει καμία αναφορά το 2002! Ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την έκθεση του 2013 (οι τίτλοι με τα κεφαλαία δεν αποτελούν περιγραφή, αλλά δείχνουν το που μπορεί να οδηγήσουν -ή και ευθέως οδηγούν- αν υιοθετηθούν αβασάνιστα τα όσα γράφονται στην έκθεση):
ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ
"οι πολιτικές για τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και τα συναφή δικαιώματα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις εκάστοτε ομάδες και τους κινδύνους που συνδέονται με την ταυτότητα ή την κατάστασή τους, ιδίως στην περίπτωση των εθνικών μειονοτήτων, των εγκύων ή λεσβιών, αμφιφυλόφιλων ή διεμφυλικών γυναικών· των παιδιών και των νέων· των ΛΟΑΔΜ· των εκδιδόμενων ατόμων· των φυλακισμένων· των μεταναστών· και των χρηστών ενδοφλέβιων ναρκωτικών"
(παρατηρήστε ότι, από  τις ευάλωτες ομάδες που αναφέρονται, απουσιάζουν παντελώς τα ΑΜΕΑ!)
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ "καλεί τις κυβερνήσεις των κρατών μελών και των υποψηφίων προς ένταξη χωρών να μην προβαίνουν σε δίωξη γυναικών που έχουν υποβληθεί σε παράνομη έκτρωση" (περιέχεται και στην έκθεση του 2002)
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ "καλεί τα κράτη μέλη να καταστήσουν υποχρεωτικό το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής για όλους τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να εξασφαλίσουν επαρκή χρόνο για το μάθημα αυτό στα σχολικά προγράμματα"
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ "η σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και τα συναφή δικαιώματα αποτελούν βασικά δικαιώματα ανδρών και γυναικών τα οποία δεν θα έπρεπε να περιορίζονται για θρησκευτικούς λόγους, για παράδειγμα μέσω της σύναψης κονκορδάτων" (=συμφωνιών στην καθολική θρησκεία μεταξύ θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας, που έχουν ισχύ νόμου)
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ "καλεί τα κράτη μέλη να παρέχουν φιλικές προς τους εφήβους υπηρεσίες σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας που θα είναι σύμφωνες με την ηλικία, την ωριμότητα και τις εξελισσόμενες ικανότητές τους, δεν θα εισάγουν διακρίσεις λόγω φύλου, οικογενειακής κατάστασης, αναπηρίας και σεξουαλικού προσανατολισμού/ταυτότητας και δεν θα είναι αναγκαία η συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα για την πρόσβαση σε αυτές"
Εάν πατήσετε πάντως στην "Άποψη Μειοψηφίας", θα δείτε και μια αξιόλογη άποψη μειοψηφίας μιας ευρωβουλευτή από τη Σλοβακία, της Anna Zaborska που ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (στο οποίο ανήκει η ΝΔ), η οποία με πολύ θάρρος τάχθηκε κατά των εκτρώσεων. Τελικά η έκθεση υπερψηφίστηκε από 17 ευρωβουλευτές και δεν την ψήφισαν 7, κατά την ψηφοφορία της 18-9-2013, στην οποία συμμετείχε, όπως θα δείτε, από Έλληνες βουλευτές και η Ρόδη Κράτσα της ΝΔ. Το site δεν λέει ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι όχι, αλλά η Ρόδη Κράτσα, η οποία μάλιστα υποστηρίζεται και από εκκλησιαστικούς κύκλους, έχει ιστορικό ψήφισης υπέρ των ομοφυλοφίλων, στον λεγόμενο "χάρτη πορείας κατά της ομοφοβίας" του 2014.
American College of Pediatrics: η ενθάρρυνση παιδικών ανησυχιών για το φύλο συνιστά παιδική κακοποίηση
Η πολύ αξιόλογη American College of Pediatrics, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά σε όλο τον κόσμο (Σουηδία και αλλού) σχετικά με το "δικαίωμα" αλλαγής φύλου των παιδιών, υποστηρίζει ότι η εμφύσηση ενδοιασμών στα παιδιά για το φύλο τους μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας συνιστά στην ουσία κακοποίηση της προσωπικότητάς τους, αφού οδηγεί σε μη αναγκαίες σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις στο σώμα τους. Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
"Conditioning children into believing a lifetime of chemical and surgical impersonation of the opposite sex is normal and healthful is child abuse. Endorsing gender discordance as normal via public education and legal policies will confuse children and parents, leading more children to present to “gender clinics” where they will be given puberty-blocking drugs. This, in turn, virtually ensures they will “choose” a lifetime of carcinogenic and otherwise toxic cross-sex hormones, and likely consider unnecessary surgical mutilation of their healthy body parts as young adults".
Σουηδία: αύξηση αριθμού παιδικών αιτήσεων αλλαγής φύλου
Στη Σουηδία, ως γνωστόν, το εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει τα παιδιά να "ψάξουν" το φύλο τους, ήδη από το δημοτικό. Έτσι αυξάνονται αλματωδώς κάθε χρόνο οι περιπτώσεις που το παιδί "αισθάνεται παγιδευμένο στο βιολογικό φύλο του" καθώς και οι σχετικές αιτήσεις των παιδιών για αλλαγή του φύλου τους και η αρμόδια κρατική υπηρεσία δεν προλαβαίνει να τις εξετάσει, με αποτέλεσμα να υφίστανται... "διάκριση" (!) τα παιδιά γιατί, λέει, "αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι και ένα χρόνο για να εξεταστούν οι αιτήσεις τους, πράγμα απαράδεκτο". Δηλαδή το μέτρο που πήραν για την αποτροπή των διακρίσεων, δηλ. η ελευθερία των μικρών παιδιών να αλλάξουν το φύλο τους, δημιούργησε νέες διακρίσεις!
Μπλόκο από χριστιανούς σε πορεία ομοφυλοφίλων στη Μολδαβία
Χριστιανοί μπλόκαραν τον δρόμο σε πορεία ομοφυλοφίλων και οι αρχές διέκοψαν την παρέλαση, λόγω του φόβου συγκρούσεων 
Δείτε και πιο αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχει και βίντεο, καθώς και η πληροφορία ότι η παρέλαση των ομοφυλοφίλων επικρίθηκε και από τον Μολδαβό πρόεδρο, ο οποίος είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά και συμμετείχε σε εκδηλώσεις υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας. 
Ευρωπαϊκές πιέσεις για φιλική στους ομοφυλόφιλους νομοθεσία
Το προσφάτως αναρτηθέν σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τη "νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου" φαίνεται ότι είναι μέρος μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής πίεσης για παροχή επιπλέον δικαιωμάτων στους ομοφυλόφιλους. Στο Βέλγιο λ.χ. ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τον οποίο καταργήθηκε η υποχρεωτική στείρωση ατόμων που γίνονται διεμφυλικά, μετά από καταδίκες της χώρας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και τον ΟΗΕ. Μάλιστα, ανάμεσα στις 21 ευρωπαϊκές χώρες που ακόμα θεωρείται ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα των διεμφυλικών ατόμων, κατατάσσεται και η χώρα μας, αλλά και η φιλελεύθερη στα θέματα αυτά Φινλανδία.
Σε μας πάντως, το νομοσχέδιο για την "ταυτότητα φύλου" αλλά και η λεγόμενη "θεματική εβδομάδα" στα σχολεία, ήταν έμπνευση, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα του επικεφαλής της Ιάσονα Σχοινά-Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι ράπερ και κατηγορείται ότι επί ΣΥΡΙΖΑ διόρισε στο Δημόσιο όλο του το σόι:
Διαμαρτύρονται οι ομοφυλόφιλοι για... έλλειψη προβολής τους από το Hollywood!
Ενώ όλοι διαμαρτύρονται για την παράλογη προβολή των ομοφυλοφίλων στις ταινίες, ωστόσο η GLAAD, μια ένωση για την προβολή των ομοφυλοφίλων στα μέσα ενημέρωσης, αποτιμά αρνητικά την προβολή από το Hollywood, καθώς, λέει, το 2016 μόνο 23 από τις 125 ταινίες πρόβαλαν την ομοφυλοφιλία, ποσοστό δηλ. 18.4%, που θεωρεί πολύ χαμηλό (άσχετα αν το ποσοστό των ομοφυλοφίλων στην Αμερική -όχι το πραγματικό, αλλά των όσων αυτοχαρακτηρίζονται ως τέτοιοι- δεν υπερβαίνει το 3-4%). Έτσι, η ένωση βαθμολογεί με χαρακτηρισμό "Φτωχή" ή "Αποτυχημένη" τις περισσότερες ταινίες, λόγω της μη προβολής των ομοφυλοφίλων. Αντίθετα, όπως λένε, στην τηλεόραση τα πράγματα είναι "πολύ καλύτερα", καθώς φέτος η προβολή τους είναι στα υψηλότερα επίπεδα.
Ρατσιστές οι ομοφυλόφιλοι σε τρομερά ποσοστά, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα
Η ομοφυλοφιλική κοινότητα διαμαρτύρεται για ρατσισμό εναντίον της, όμως πόσο ρατσιστική είναι η ίδια, απέναντι σε άτομα όχι διαφορετικής, αλλά ίδιας ιδεολογίας με αυτούς, απλά διαφορετικού χρώματος ή καταγωγής; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που χαρακτηρίζεται από τους ίδιους τους ομοφυλοφίλους ως "σοκαριστική", 7 στους 10 μαύρους ομοφυλόφιλους έχουν υποστεί ρατσισμό από ομοίους τους λευκούς! Τα ποσοστά ασιατών ομοφυλοφίλων που έχουν υποστεί ρατσισμό από ομοϊδεάτες τους διαφορετικής καταγωγής είναι ιδιαίτερα υψηλά, πάνω από 80%, ενώ τα ποσοστά των αράβων είναι... 100%, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι έχουν υποστεί ρατσισμό! Την κατάσταση και τη μείωση του μέσου όρου σώζουν οι λευκοί ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι έχουν υποστεί ρατσισμό "μόνο" σε ποσοστό 49%...