Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ανοιχτό μάθημα Vinyasa Flow Yoga με τη Νατάσα Μουρατίδου στην COCO-MAT Φλώρινας

03-750x354.jpg

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Αχ! Πού είσαι άγιε μακαριστέ επίσκοπε Φλωρίνης Αυγουστίνε, να δεις που κατάντησε η Επαρχία που διακόνησες όλες εκείνες τις ευλογημένες δεκαετίες. Πώς αντιστάθηκες με την θεία έμπνευση της Χάριτος σε καρναβάλια, Καζίνο και προδοτικές κινηματογραφικές ταινίες, ξεσηκώνοντας τον ευλαβή λαό της Φλώρινας. Εσύ τους αγίασες τους Φλωρινιώτες με την άοκνή σου πατρική φροντίδα. Σήμερα όμως; Στείλε άγιε πάτερ τις ευχές σου από τη θέση εκεί που βρίσκεσαι πλησίον του θρόνου του "Εσφαγμένου Αρνίου" και προστάτεψε τα παιδιά μας από την κακοδοξία των Ανατολικών θρησκευμάτων και τα φερέφωνα τους. Ελέησέ μας ώστε να ξεσηκωθεί και πάλι αντίδραση από το λαό που θα θυμηθεί τις επιταγές σου άγιε πάτερ!
Ανοιχτό μάθημα Vinyasa Flow Yoga με τη Νατάσα Μουρατίδου στην COCO-MAT Φλώρινας

Το καλοκαίρι και οι στιγμές χαλάρωσης πλησιάζουν. Γιατί να περιμένετε μέχρι τότε όταν μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της Yoga; Το μάθημα θα περιλαμβάνει σωματική και πνευματική χαλάρωση, καθώς ό,τι συμβαίνει στο σώμα, έχει αντίστοιχη θέση και στον πνευματικό μας χάρτη. Γιατί όταν το σώμα και η αναπνοή εναρμονίζονται ο νους ηρεμεί και μειώνεται το άγχος.
Κι αν έχετε χάσει τον ύπνο σας, οι ασκήσεις απόλυτης χαλάρωσης σε συνδυασμό με τις συμβουλές των ανθρώπων της COCO-MAT θα σας βοηθήσουν να τον ξαναβρείτε!
Σάββατο 13 Μαΐου
1o τμήμα: 12.00
2ο τμήμα: 15.00
COCO-MAT Φλώρινας
7ης Νοεμβρίου 58, Φλώρινα
T. 23850 28074
E. florina@coco-mat.com
Λίγα λόγια για τη Νατάσα Μουρατίδου
Η Νατάσα Μουρατίδου είναι δασκάλα γιόγκα, γυμνάστρια Thai massage therapist, απόφοιτη του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης. Έχει συμπληρώσει 200h teaching training course YogaWorks και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Thai massage-basic, dynamic και abdominal massage στο Sunshine House Thai school massage καθώς και σεμινάριο prenatal fitness training στο human mama.