Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Παρακαλούμε κατά τους βομβαρδισμούς να "τηρούνται οι κανόνες του διεθνούς δικαίου"!

"Αντίδραση" για το θάνατο 80 πολιτών από αμερικανικό βομβαρδισμό: απλή ανακοίνωση "παρακαλούμε σεβαστείτε τη νομιμότητα"...
Τα δυτικά ΜΜΕ ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν έστω και έναν πολίτη που να έχει σκοτωθεί από βομβαρδισμό συριακών ή ρωσικών δυνάμεων και το νέο έχει κάνει το γύρο του κόσμου με παχυλούς τίτλους "θηριωδίες Άσαντ" και τα σχετικά.
Για να καταλάβεις για το τί ειδήσεις μας σερβίρονται ως σημαντικές, πρόσφατα η αμερικανικής διοίκησης αεροπορία που υποστηρίζει τις Ιρακινές δυνάμεις στην επιχείρηση ανακατάληψης της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές, βομβάρδισε σπίτια που έμεναν ιρανικές οικογένειες, στοχεύοντας τρομοκράτες αξιωματικούς που βρίσκονταν εκεί. Αποτέλεσμα ο θάνατος 50-80 ατόμων, με ξεκληρισμό ολόκληρων οικογενειών. 
Αλλά τα "αντικειμενικά" δυτικά ΜΜΕ δεν θεώρησαν αυτό σημαντική είδηση για να προβληθεί, αφού τα θύματα δεν προέρχονταν από ενέργειες του συριακού στρατού ή των Ρώσων... Η μόνη "αντίδραση" ήταν μια... ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ελεγχόμενο από το Δύση κι αυτό) με τη διακριτική "παράκληση" (τους παρακαλάνε κιόλας...) κατά τους βομβαρδισμούς να "τηρούνται οι κανόνες του διεθνούς δικαίου"!