Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Τρελές φεμινιστικές διεκδικήσεις στη Σουηδία!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ!
Οι διεκδικήσεις του φεμινιστικού κινήματος στη Σουηδία τελευταία είναι, αν μη τι άλλο, αρκετά περίεργες: οι φεμινίστριες, με πορείες που πραγματοποίησαν στα τέλη Μαΐου, ζητούν την κατάργηση των ιστορικών γλυπτών της Στοκχόλμης, που παριστάνουν άνδρες στρατηγούς πάνω σε άλογα, θεωρώντας τα "ξεπερασμένα" και ότι η παρουσία τους "καταδυναστεύει την Στοκχόλμη με το αντρικό βλέμμα και την ιδέα της ανδρικής δύναμης".
Επίσης, η υπουργός περιβάλλοντος ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι η χώρα θα πρέπει να μειώσει τον αριθμό των αυτοκινήτων στο δρόμο, επειδή "οι άνδρες οδηγοί ξεπερνούν τις γυναίκες". Ένα δε φεμινιστικό κόμμα έχει ακόμα πιο προχωρημένες θέσεις, μια και στέλεχός του θεωρεί τις γυναίκες που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άντρες ως... "προδότριες του φύλου τους". Το κόμμα ζητά κατάργηση του γάμου και αντικατάστασή του με νέο καθεστώς "ιδιωτικών σχέσεων", που να είναι ανεξάρτητες από φύλο αλλά και... αριθμό προσώπων!