Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Φρίκη! Νηπιαγωγεία ειδικά για… διεμφυλικά παιδιά στην Ευρώπη

c67265300d4220290c5fa2f8760a69cd_L.jpg

Σύντομα και στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Άρη Δημόπουλου
Λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα, ωστόσο η Νέα Τάξη φροντίζει να μην αφήσει κανέναν… παραπονεμένο, εισάγοντας για τα καλά τις έννοιες του "αγοροκόριτσου" και του "ουδέτερου φύλου" στην καθημερινότητά μας.
Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία απλά θα πρέπει να τα δεχθεί όλα αυτά ως… φυσιολογικά, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από αυτό το σενάριο.
Είναι η απόλυτη ανάγκη της νέας εποχής να εκπαιδεύσει από μωρά τη νέα γενιά, προκειμένου όχι μόνο σαν… καλός μελλοντικός πολίτης να μην αμφισβητεί κάθετι θεωρείται ως "φυσιολογικό", αλλά και για να ενστερνιστεί πολύ πιο εύκολα.
Για αυτόν τον λόγο τα νηπιαγωγεία για… διεμφυλικά παιδιά αποτελούν μία απτή πραγματικότητα.
Καλά διαβάσατε. Πρόκειται για το νέο "must", τη νέα μέθοδο διαπαιδαγώγησης για τη γενιά που είναι αναγκασμένη να ζήσει στις κοινωνίες του μέλλοντος.
Το "εναλλακτικό" Vice μας παρουσιάζει την εισαγωγή από την Σουηδία των παιδικών σταθμών που πρεσβεύουν την… ουδετερότητα του φύλου, φιλοξενώντας ως επί το πλείστον παιδιά διεμφυλικά. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα παιδιά αυτά ηλικίας ακόμη και 4 ετών, προέρχονται από οικογένειες LGBTQ γονιών.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, στη Σουηδία, τα νηπιαγωγεία που είναι ουδέτερα σε σχέση με το φύλο χρηματοδοτούνται από -ποιον άλλον- το κράτος.
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ένα ατομικό αναγνωριστικό ουδέτερο για το φύλο, "hen", χρησιμοποιείται συνήθως σε όλη τη σουηδική κοινωνία. Για παράδειγμα το παιδί ενός Αμερικάνου "διάμεσου σεξουαλικά (intersex)" φωτογράφου Del, ο Mika, που γεννήθηκε βιολογικά αρσενικό, φοράει φορέματα έχει μακριά μαλλιά ενώ συχνά βάφει και τα νύχια του.
Δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση. Τέτοιου είδους νηπιαγωγεία προωθούνται σε όλη τη Β.Ευρώπη και αναμένεται να υιοθετηθούν υπό την μέριμνα του κράτους σε όλη την Σκανδιναβία.
Δείτε και τα σχόλια δικά σας: