Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

"Διακριτικός" θεολόγος απειλεί με μήνυση την Κατάνυξη

"Μικρό το θίξιμο, μεγάλη η ταραχή, τεράστιος ο εγωϊσμός!"
Άγιος γέρων Ιωσήφ ησυχαστής και σπηλαιώτης
Παραθέτουμε το απειλητικό email που φέρει την υπογραφή Ηρακλής Φίλιος, με το οποίο ο υπογράφων απευθύνεται στους διαχειριστές του Ιστολογίου μας, κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο με παρρησία, που είναι.. φως φανάρι από που προέρχεται.
Σε πρακτικές εκφοβισμού δεν υποκύπτουμε. Όποιος γράφει ή ομιλεί δημοσίως, αναλαμβάνει και την ευθύνη. Όταν το κάνει αγνοώντας τους Πατέρες, την Αγία Γραφή και την Ιερά Παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προκαλώντας το Ορθόδοξο αισθητήριο του πιστού λαού, εμείς ελεύθερα θα τον καταγγέλλουμε για τις κακοδοξίες και τις αυθαιρεσίες του.
Διαβάστε παρακάτω το απειλητικό email
" Την επόμενη φορά που θα ασχοληθείς μαζί μου, θα έχεις μήνυση.
Δεν σου δίνω το δικαίωμα να με κρίνεις, ακόμη κι αν με γνωρίζεις. Επίσης, δεν σου δίνω το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις πολύ εύκολα, χωρίς να με γνωρίζεις. Δεν σου δίνω και το δικαίωμα να με διασύρεις με τα εμπαθή σου λόγια, τη στιγμή που δεν σε ενοχλώ και δεν ασχολούμαι μαζί σου.
Με έχεις διασύρει και δημιουργείς εντυπώσεις. Χωρίς να έχεις το θάρρος να μου απευθυνθείς προσωπικά, κρύβεσαι και στηλιτεύεις, κρίνεις και κατακρίνεις με πλήρη την απουσία διάκρισης, μιας εκ των υψίστων αρετών.
Συνέχισε, και σου υπόσχομαι πως με την επόμενη προβληματική σου αναφορά στου πρόσωπο μου, η οδός θα είναι σίγουρα δικαστική.
Ηρακλής Φίλιος