Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΕΡΤ3, τουρισμός και φεστιβάλ, στην υπηρεσία του Οικουμενιστικού πνεύματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο του Ιστολογίου Κατάνυξις: Όταν καταγγέλουμε στον πιστό λαό  φαινόμενα όπως η εισαγωγή μουσικών οργάνων στους Ορθοδόξους Ναούς, μας κατηγορούν ως ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους, ακραίους και φονταμενταλιστές. Σήμερα αποκαλύπτουμε πως το τρίτο κανάλι της Κρατικής τηλεόρασης, κάλυψε με ρεπορτάζ το “1ο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου”. Τυχαίο πως επιλέχθηκε η ΕΡΤ3 που την παρακολουθούν κυρίως Βορειοελλαδίτες; Τυχαίο πως μιας άθεης κυβέρνησης το κανάλι έσπευσε να καλύψει το δρώμενο; Τυχαίο που λανσάρεται σαν τουριστική ατραξιόν; ¨ολοι και όλα συνεργάζονται και υπηρετούν το ίδιο συγκρητιστικό, αντιπατερικό και αντορθόδοξο πνεύμα, υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση των θρησκειών και την εγκαθίδρυση του Οικουμενισμού. Ο σεβασμός στις παραδόσεις του άλλου, συνεπάγεται ποτέ άρνηση και ξεπούλημα των δικών μας παραδόσεων;
 
Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου, που διεξάγεται από τις 21 Αυγούστου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο, παρουσιάστηκε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΕΡΤ3.
Στο ρεπορτάζ της, η δημοσιογράφος Όλγα Νίκου αναφέρει: "Οι λόγοι για να ταξιδέψεις στην πανέμορφη Σύρο είναι πάντα πολλοί, πόσο μάλλον αν συνδυάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές με ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο νησί. Πρόκειται για το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου που λαμβάνει χώρα σε ένα εκπληκτικό σημείο, με μαγευτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος και σε όλη την Ερμούπολη".