Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Η τελευταία επιθυμία της Αρλέτας... επιθυμούσε να αποτεφρωθεί

popaganda_arleta-960x540-768x432.jpg

Σχόλιο Κατάνυξης: Μόδα έγινε η επιλογή της δαιμονικής συνήθειας της αποτέφρωσης των σωμάτων αντί της ταφής. Όπως έχει τονίσει πολλάκις ο πνευματικός μας π.Νικόλαος Μανώλης ορμώμενος από την ιερά Παράδοση της Εκκλησίας μας, ο Διάβολος μισώντας τον άνθρωπο, καταφέρνει να πείσει πως πρέπει να καεί το σώμα αντί να ταφεί. Οι άγιοι Πατέρες, μας θυμίζουν πως στη φωτιά ρίχνουμε τα σκουπίδια και ότι άλλο μισητό υπάρχει... Από αυτό να καταλάβουμε πόσο μας αποστρέφεται ο μισόκαλος Σατανάς που μας βλέπει σαν σκουπίδια και από το μίσος του προς τον Θεό θέλει να αφανίσει το τελειότερο δημιούργημά Του... 
Όμως, παράξενη και αντιεκκλησιαστική ενέργεια είναι η έκθεση της σωρού της μακαρίτισσας, προς προσκύνηση, μέσα στο Ναό! Εφόσον η εκπεφρασμένη επιλογή της είναι η αποτέφρωση, δηλαδή η άρνηση της ιεράς Παράδοσης της Εκκλησίας, θα έπρεπε η μητρόπολη να μην επιτρέψει, τόσο την προσκύνηση της σορού εντός του Ναού, όσο και την τέλεση οποιασδήποτε ακολουθίας. Με αυτήν την ποιμαντική, η Εκκλησία κινούμενη από αγάπη, θα προφυλάξει το πλανηθέν τέκνον της από περισσότερα βάρη. 

Θλίψη επικρατεί από χθες στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά την είδηση πως η Αρλέτα έφυγε από τη ζωή. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μετά από εγκεφαλικό και έμφραγμα, άφησε την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 72 ετών.Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρισκόταν στο στούντιο, όπου ηχογράφησε τα τελευταία της τραγούδια με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Σάννυ Μπάλτζη.Σύμφωνα με τα τελευταία νέα για τον θάνατο της, η Αρλέτα, επιθυμούσε να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί γεγονός που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, για όσους επιθυμούν να την αποχαιρετήσουν, η σωρός της θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 12:00 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.
www.e-daily.gr