Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Ι.Μ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: Συναυλία στα κοιμητήρια


Σχόλιο katanixis: Όλα στο βωμό της Τουριστικής βιομηχανίας. Δεν ενοχλεί πλέον ο ανατριχιαστικός συνδιασμός συναυλία + κοιμητήρια!!!! Δεν ενοχλεί ούτε η συνεργασία με την Ι.Μητρόπολη Νεαπόλεως; Ο μητροπολίτης τα γνωρίζει αυτά ή θα ρίξει την ευθύνη σε κάποιο ανεξέλεγκτο φιλόδοξο μαέστρο, όπως ο Άγιος Σερρών για τη χρήση μουσικών οργάνων μέσα στη Θ.Λειτουργία;

Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής "Κιβωτός" στα Συμμαχικά Κοιμητήρια
Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, ο Μάριος Φραγκούλης και ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, Γιώργος Περρής, διαλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους ελληνικά τραγούδια. Οι δύο καλλιτέχνες μας χαρίζουν πολύτιμα διαμάντια από τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90, που έγιναν σημεία αναφοράς, ιδωμένα ξανά μέσα από τη δική τους μουσική παλέτα και μας ταξιδεύουν στους μοναδικούς τους ήχους, για να τα θυμηθούμε και να τα ερωτευτούμε από την αρχή.
Στο περιεχόμενο του προγράμματός τους, οι αγαπημένοι μας Μάνος Χατζιδάκις και Μίκης Θεοδωράκης συνομιλούν με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του κλασικού ρεπερτορίου, αλλά και τραγούδια των Κατσιμίχα, Καραΐνδρου, Μαχαιρίτσα, Ξαρχάκου, Αλκίνοου Ιωαννίδη και άλλων σπουδαίων δημιουργών. Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Βαλκανική Πλατεία 2017".
ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ
28 Αυγούστου 2017 21:00
Είσοδος ελεύθερη