Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Παλαβά πράγματα αυτά... και άλλα παλαβότερα!

screenshot-www.parapolitika.gr-2017-09-20-10-36-44.png
Τελικά η Βογατσικού καθεύδει;
@mandatoras
Στη Λέρο κυκλοφόρησε βίντεο με Ορθόδοξο Ιεράρχη και παπικό να σταυροκοπιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ανερυθρίαστα, ενώ οι κανόνες της Εκκλησίας προβλέπουν την ποινή της καθαίρεσης για τις συμπροσευχές με αιρετικούς.
Στην Μπολόνια ο Πατριάρχης Λειτούργησε σε καθολικό ναό! Ομίλησε σε οικουμενιστικό μεικτό "μοναστήρι" όλος χαρά!
Στη Μητρόπολη Λαγκαδά, σε σεμινάριο (???) ο Μεσσηνίας τα έβαλε και με τον... Πούτιν σε ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο παποφιλίας και Δυτικολαγνείας!
Στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η ψυχόλεθρος Γιόγκα γίνεται μόδα!
Τα κολλητάρια του Παναγιωτάτου, "θεολόγοι" του Καιρού, πλημμύρισαν τα Ελληνικά σχολεία, με τους εκτρωματικούς, αντίχριστους φακέλους του μαθήματος των θρησκευτικών.
Ο δήμαρχος "της αγάπης" ετοιμάζει αποτεφρωτήριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης που χαίρεται τα gay pride!
Ο συριζανελ κυβερνητικός οδοστρωτήρας, συνεχίζει το έργο του!
Σε όλα τούτα τα παλαβά, η σιωπή της Βογατσικού είναι εκκωφαντική!
Το παλαβότερο όμως είναι, πως "μεριμνά", αποφασίζει και διατάσσει την καταχρηστική και παράνομη τιμωρία των κληρικών που διέκοψαν για λόγους πίστεως τη μνημόνευση του Μητροπολίτη Ανθίμου, χωρίς δικαστήριο, χωρίς πατερικό έρεισμα, ενάντια στους κανόνες της Εκκλησίας και κάθε λογικής.
Άνθιμος: Δεν θα πάντρευα άτομα που άλλαξαν φύλο
Δύσκολο θέμα για να εκφράσει κανείς τη γνώμη του, χαρακτήρισε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος το θέμα της αλλαγής φύλου.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM πρόσθεσε πως θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να προβεί κανείς σε μια τέτοια ενέργεια. Τόνισε ταυτόχρονα πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει άποψη, αλλά δεν μπορεί να την επιβάλλει σε όσους διαφωνούν γιατί πρόκειται για τροποποίηση της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου.
Ερωτηθείς για το εάν η Εκκλησία θα πάντρευε ζευγάρι που ο ένας από τους δύο προέβη σε αλλαγή φύλου είπε πως κατά τη γνώμη του η Εκκλησία δεν θα το κάνει γιατί είναι μια προσβολή της προγενέστερης βούλησης των ενδιαφερομένων και μια υποταγή της φυσικής εξέλιξης.
«Είναι λίγο παλαβά πράγματα αυτά» κατέληξε. ΠΗΓΗ