Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σε γυναικεία παπική μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

b2-27.jpg

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου στο γυναικείο μοναστήρι Carmelitane scalze στη Μπολόνια (Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017).
Visita del Patriarca ecumenico alle monache carmelitane scalze.

Σε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΣε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΣε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΣε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΣε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΣε γυναικέια Μονή στη Μπολόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Ανακοινώθηκε προχθές το μεσημέρι (12-9-2017) το πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην πόλη της Ορεστιάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το έτος Καραθεοδωρή.
Η τριήμερη επίσκεψη του προκαθήμενου της Ορθόδοξης εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τα εγκαίνια του μουσείου του γένους Καραθεοδωρή, τη θεμελίωση Καθεδρικού Ναού Αγίου Κυρίλλου αλλά και επιστημονικό συμπόσιο αφιερωμένο στη μνήμη Στεφάνου Καραθεοδωρή.
Για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας, όπου μίλησαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για το έτος Καραθεοδωρή κ. Μηνόπουλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Στέφανος Καραθεοδωρή” Χρήστος Ορμανλίδης.