Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ιερέας ζητά να εξαιρεθεί το παιδί του από τα Θρησκευτικά (βίντεο)

Screen-Shot-2017-09-29-at-4.14.46-PM-1.png
«Τι μ’ενδιαφέρει εμένα το Ισλάμ;». Ιερέας ζητά να εξαιρεθεί το παιδί του από τα Θρησκευτικά (βίντεο)

"Είναι μερικές ενότητες οι οποίες δε με ενδιαφέρουν [να διδαχθεί το παιδί μου] [...] οι ενότητες οι οποίες μιλούν για το Ισλάμ, για τον Μωάμεθ, η ενότητα που μιλάει για το βάπτισμα και το χρίσμα των Καθολικώναυτές οι ενότητες - δε με απασχολούν. [...]
Ένα παιδάκι τετάρτη δημοτικού, 9 χρονών, μπορεί να έχει άποψη και να καταλάβει ποιό είναι το σωστό και πιο είναι το ΛΑΘΟΣ; Για παράδειγμα: η θρησκεία η δική μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ θρησκεία, δεν είναι ψέμματα αυτό. Είναι η αληθινή θρησκεία, οι άλλες δεν υπάρχουν είναι ψεύτικες. [...] Η μόνη αληθινή θρησκεία είναι της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ."
Όλα τα τσιράκια της νέας εποχής έβγαλαν όλο το μένος τους κατά του Ορθοδόξου ιερέως με ερωτήσεις όπως:
"Εάν εγώ αποφάσιζα ότι ο γιος μου δεν είναι καλός στα μαθηματικά και ήθελα να πάω στο διευθυντή του σχολείου του και να του πω <<Θέλω να εξαιρεθεί το παιδί μου από κάποια κεφάλαια των μαθηματικών>>..."
"Εσείς δηλαδή, π.Αθανάσιε, φοβάσται μήπως διαβάζοντας το παιδί σας - μαθαίνοντας για το Ισλάμ - φοβάστε μήπως γίνει μουσουλμάνος;"
Δεν άκουσα όμως ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτούς τους δήθεν δημοσιογράφους να κάνουν την αντίστοιχη ερώτηση σε αυτούς που τόσα χρόνια είναι μουσουλμάνοι και παίρνει το παιδί τους απαλλαγή! Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι επαινετή η απαλλαγή για να μη θιγεί η θρησκευτικότητα των μουσουλμάνων. Τώρα που το μάθημα έγινε διαθρησκειακό και διαφημίζει από τις πρώτες σελίδες των βιβλίων τους ψευδοπροφήτες των διαφόρων θρησκειών, τη ψευδοσύνοδο της Κρήτης και τις κουρελούδες του διαβόλου (κατά τον Όσιο Παΐσιο) τις συμπροσευχές ορθοδόξων και πάσης φύσεως αιρετικό, το μάθημα είναι υποχρεωτικό για τους Ορθοδόξους!