Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Ένας άθλιος συκοφάντης

ragousis1 (1).jpg

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΗ, ΔΕΙΛΟ  ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ… ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ (;;;), ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ « ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ»
   «O ΚΗΠΟΥΡΟΣ του ΓΑΠ Γιάννης Ραγκούσης.... κάλεσε την Εκκλησία να μπει μπροστά  σ' αυτή τη νέα εποχή, που πρέπει να ξεκινήσει η Ελλάδα.... Ποια είναι η νέα εποχή του κηπουρού Ραγκούση;... Τα παιδιά  αλλάζουν φύλο στα 15 για να κάνουν τα κορμιά τους χωράφια και να τα οργώνουν οι παιδεραστές»
(βλ. Εφημερίδα Δημοκρατία, 06.10.2017, σελ. 36, στήλη Ηρεμολόγιο)
«Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»!
(Ιω. Ραγκούσης, Star TV, Ειδήσεις, Κυριακή 08/10, ώρα 20.20')
Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια;
«… Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν.... Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);
Η Ιερά Σύνοδος, με εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες προ ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο.
Εσύ όμως, δια του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV χθες βράδυ, απέφυγες να απαντήσεις! με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ!  
Ανεξαρτήτως, λοιπόν,  από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ
 να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:
  1. Τίτλο και όνομα των ομοφυλοφίλων Ιεραρχών, τους οποίους, όπως ισχυρίζεσαι, έχεις συναντήσει. Εννοείται θα μας δώσεις ονόματα Ιεραρχών, ευρισκομένων  εν ζωή και όχι πεθαμένων, αφού οι πεθαμένοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ!
  2. Και τα πειστήρια και τις αποδείξεις, δια των οποίων θα αποδεικνύεται ο ισχυρισμός σου.
Το ίδιο ερώτημα σου έθεσε και η Εφημερίδα «Δημοκρατία» (06.10.2017) σε πρωτοσέλιδο άρθρο της:
«ΠΟΙΟΙ είναι οι gay Μητροπολίτες;»  
και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!
Επί πλέον και ο Βουλευτής της περιοχής μας κ. Νικ. Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που "ομολογεί" ότι είναι και.... ματάκιας. Πως να μην συμπεράνει κανείς άλλωστε, ότι είναι επιρρεπής στα.... οφθαλμόλουτρα, καθώς πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί  η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 07.10.2017, σελ. 10)
Τελικά ο κ. Νικολόπουλος διατυπώνει το ερώτημα:
«Συκοφάντης ή… ματάκιας;» ο Γιάννης Ραγκούσης!
Θα σε περιμένω, λοιπόν, επί πέντε (5) ημέρες, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 13η Οκτωβρίου. (Σημ. Έπειτα από την υπεροπτική απάντησή σου στην TV απόψε σου ομιλώ στον ενικό, διότι τα ευτελή πρόσωπα δεν αξίζουν τιμής!)
Επιφυλάσσομαι να διερευνήσω τις όποιες πληροφορίες σου. Εν συνεχεία θα σε καλέσω να τις επιβεβαιώσεις και ενόρκως, ώστε ακολούθως η Ιεραρχία να προβεί στις ανάλογες κυρώσεις.
Εάν αληθεύουν, όσα υποστήριξες, τότε θα έλθω και θα πέσω στα πόδια σου, για να ζητήσω συγγνώμην για τον περιφρονητικό τρόπο, με τον οποίο απευθύνομαι σήμερα σε σένα.
Εάν όμως, όπως είμαι βέβαιος, δεν λάβω απάντηση, τότε θα σε αποκαλέσω
Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο!
Ευτελή και φθηνό συκοφάντη!
Φαντασιόπληκτο Ματάκια!
Δειλό ανθρωπάκι!
«Κηπουρέ του ΓΑΠ»
Ως ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας! Εσύ αναμφιβόλως είσαι υπέρ των ομοφυλοφίλων! Εξεφράσθης δημοσίως υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων! Είπες: «Ανακάλυψα πολύ επιτυχημένα παραδείγματα, τα οποία διασφαλίζουν, από τη μια τα γονεϊκά δικαιώματα και, από την άλλη, μια ισχυρή κρατική εποπτεία, που προστατεύει τα παιδιά....»!  (ενθ. ανωτ.)
Δικαίωμά σου είναι να έχεις τις απόψεις σου! Αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πετάς λάσπη στα πρόσωπα των συνανθρώπων σου!
Το παραδέχονται και το ομολογούν όλοι. Να τι σου λέγει η Εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό της Κυριακάτικο φύλλο:
«Αν θέλετε, κ. υποψήφιε πρόεδρε της ΔΗ.ΣΥ...να προσφέρετε αληθινή υπηρεσία, δώστε τα ονοματάκια να τελειώνουμε. Αλλιώς, καλό θα είναι, πριν πούμε κάτι για να κάνουμε εντύπωση, να σκεφτόμαστε και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα λόγια μας» (βλ. σελ. 2 Η Ακίς).
Άνανδρε και δειλέ άνθρωπε, συκοφάντη, «Κηπουρέ του ΓΑΠ»
Είμαι βέβαιος, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Αντιθέτως βέβαια, στον πολιτικό χώρο, όπου και εσύ ανήκεις, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι! «Τοιούτοι», όπως κάποτε από σεμνότητα τους ονομάζαμε, ανάμεσά σας υπάρχουν και περισσεύουν! Και στο αποδεικνύω: Σαν ένα κέρασμα σου προσφέρω φωτογραφίες ομοφυλοφίλων τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό!
Ιδού, λοιπόν, η φωτογραφία ενός Πρωθυπουργού με... την σύντροφό του. Πρόκειται για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου!
Αλλά και κάποιων αρρωστημένων.....(;;;;) Γυναικών!
Τέλος, και κάποιων ανώμαλων τύπων, οι οποίοι είναι επώνυμοι, και γι' αυτό  πολύ γνωστά πρόσωπα, στην  Ελληνική Κοινωνία....
Εμπρός, λοιπόν, Ιωάννη Ραγκούση, «κηπουρέ του ΓΑΠ», περιμένω και τις δικές σου αποδείξεις. Η απάντηση, που έδωσες την Ιερά Σύνοδο,
«Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»!
αποδεικνύει ένα ευτελή χαρακτήρα!
Με εντιμότητα, αλλά και με περίσσεια αγανάκτηση.
Ένας αγωνιστής του ηθικού στίβου και συγχρόνως, κήρυκας του Ηθικού Νόμου!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Κυριακή βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2017