Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Τους κατηγορώ για προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως

Screenshot_5.jpg
(σχ. δ. Μου εστάλη μέσω του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου)
Με αφορμή την παράνομη δίωξη των π. Νικολάου Μανώλη και π. Θεοδώρου Ζήση, κατηγορώ τον Μητροπολίτη Άνθιμο, τους συνεργούς του και όσους συμμετέχουν σε αυτό το πονηρό συνέδριο του οποίου αρχηγός είναι ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος ο αιρεσιάρχης, για προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως.
Κατηγορώ τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο γιατί αντί να είναι φρουρός της Αγίας Εκκλησίας μας, αντί να είναι πραγματικός επίσκοπος και να υπερασπίζεται την Πίστη μας όπως όφειλε, αντί να τιμά τον επισκοπικό θρόνο που του εμπιστεύθηκε ο Θεός, αντί να ακολουθεί τα βήματα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης, αυτός χρησιμοποίησε της εξουσία του για να διδάσκει αιρέσεις εναντίον της Ορθοδοξίας.
Κατηγορώ τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο γιατί δεν εμπόδισε την παναίρεση του Οικουμενισμού να εξαπλωθεί αντίθετα βοήθησε με κάθε τρόπο την ύπουλη έλευσή της που έχει σκοπό να χαλάσει την Εκκλησία μας εκ των έσω.
Κατηγορώ τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο γιατί χρησιμοποιεί αυτή την εξουσία του για να εξοντώσει δύο αγωνιστές ιερείς, τον Πνευματικό μου Πατέρα, πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Μανώλη και τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Ζήση. Αντί να είναι σύμμαχός τους όπως όφειλε, τους διώκει με μίσος και σκληροκαρδία. Και τώρα τους καλεί δια μέσω του έτερου συνενόχου στο ίδιο έγκλημα, του Αρχιμανδρίτη Στέφανου Τόλιου, πρωτοσύγγελου της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, σε επισκοπικό δικαστήριο όπου θέλουν να τους δικάσουν οι ίδιοι, οι διώκτες και κατήγοροί τους. Το σπουδαίο πνευματικό έργο των δύο ιερέων, η διαρκής πνευματική ενίσχυση των πιστών, ο αδιάκοπος αγώνας τους υπέρ της Πίστεως και οι μάχες τους εναντίον των αιρέσεων, ιδιαιτέρως εναντίον της αίρεσης του παπισμού και της παναίρεσης του οικουμενισμού, είναι η πραγματική αιτία που ξεσήκωσε τον πόλεμο εναντίον τους, καθώς γίνονται εμπόδιο στα ύπουλα σχέδια των οικουμενιστών και του αιρεσιάρχη Βαρθολομαίου.
Κατηγορώ τον Πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης π. Στέφανο και τους Αρχιμανδρίτες του επισκοπικού μεγάρου που γίνονται δράστες της δικαστικής πλάνης.
Κατηγορώ τους επιστήμονες θεολόγους που περιτριγυρίζουν τη Μητρόπολη γιατί γίνονται συνένοχοι του μεγαλύτερου ανομήματος του αιώνα, δρουν υπέρ της παναίρεσης του οικουμενισμού και γίνονται εχθροί των αγωνιστών ιερέων, εχθροί της σωτηρίας των ψυχών του πιστού λαού, εχθροί της Πίστεως, εχθροί του Θεού.
Κατηγορώ τους «συμβουλάτορες» που συχνάζουν στα γραφεία της Μητροπόλεως γιατί το λιγότερο από πνευματική ανεπάρκεια, είτε δεν υπερασπίζονται την Αλήθεια είτε σιωπούν και γίνονται συνένοχοι του ίδιου εγκλήματος.
Κατηγορώ την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος γιατί σιωπά και δεν υπερασπίζεται τους αγωνιστές Ιερείς μας. Αλλά πως να τολμήσει!
Κατηγορώ την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος γιατί δέχτηκε τις αποφάσεις της ψευδοσυνόδου της Κρήτης και μάλιστα έκανε μια βδελυρή και απαράδεκτη εκστρατεία για να παραπλανήσει τη κοινή γνώμη.
Κατηγορώ τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο για προδοσία της Ορθοδόξου Πίστεως. Ομιλεί, κινείται, δρα εναντίον της Αγίας μας Εκκλησίας. Ηγείται της βρωμερής παναίρεσης του οικουμενισμού έχοντας κύριο σκοπό να αλώσει την Εκκλησία του Χριστού. Δίνει τα πάντα στους εχθρούς της Πίστης μας και ιδιαιτέρως στον αδελφό του Πάπα, αντί να θέλει να δώσει και το αίμα του για την αγάπη του Χριστού. Δεν ακολουθεί τα βήματα των Αγίων Πατριαρχών. Δεν είναι άξιος να φέρει αυτό τον τίτλο.
Ο πιστός λαός του Θεού τα μόνα όπλα που είχε και θα έχει πάντα είναι η Αλήθεια, το Δίκαιο και η Πίστη. Αυτά που οι Οικουμενιστές σήμερα υποτιμούν και χλευάζουν. Το ίδιο όμως έκαναν οι Θεομάχοι ανά τους αιώνας, το ίδιο και οι Ιουδαίοι Αρχιερείς που σταύρωσαν τον Χριστό μας. Όμως ο λαός του Θεού χρειάζεται εκκλησιαστικούς άρχοντες που να τους οδηγεί το Άγιον Πνεύμα και η θυσιαστική αγάπη του Χριστού.
Αν δεν ακολουθείτε τα βήματα των Αγίων Πατέρων εσείς οι Αρχιερείς, τότε να φύγετε γιατί είστε ανάξιοι! Είναι και δική μας υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον Χριστό μας. Κάτω τα χέρια από τον π. Νικόλαο Μανώλη και τον π. Θεόδωρο Ζήση!
Μαρία Κ.