Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Τα θέματα της Κυριακάτικης Ομιλίας (5 Νοε. 2017) του π.Νικολάου Μανώλη


Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 10:15 το πρωί, ο π. Νικόλαος Μανώλης, στην αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"*, θα κάνει την καθιερωμένη του 2ωρη Ομιλία, στα πλαίσια της σειράς Ομιλιών ''Πατερικά Θέματα & Εκκλησιαστική Επικαιρότητα'' (σχετική ανακοίνωση)
Τα θέματα της Κυριακής αυτής είναι τα εξής: 
  • 1η ώρα: Πατερική συμπληρωματική ερμηνεία στο κήρυγμα του αποστολικού αναγνώσματος της σημερινής Κυριακής (Γαλ. στ΄ 11-18). Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο καύχημα του αποστόλου Παύλου...  
  • 2η ώρα: α) Η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου προπαγανδίζει ανερυθρίαστα την Ψευδοσύνοδο της Κρήτης!!! Ως απάντηση σε αυτήν την οικουμενιστική τεχνική θα διαβαστεί το άρθρο του μοναχού Σεραφείμ "Γιατί είναι αιρετική η Σύνοδος του Κολυμπαρίου (συνοπτικώς) και β) Παρουσίαση του πολυτελούς επιτοίχιου ημερολογίου 2018 του ΟΧΣ άγιος Ιωσήφ ο ησυχαστής με θέμα τους αποτειχισμένους αγίους της Εκκλησίας μας, διακοσμημένο με πανέμορφες αγιογραφίες των αγίων αυτών και πληροφορίες περί της αγιοπνευματικής αντιαιρετικής δράσης τους.
*Αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του "Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής" (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τηλέφωνο Συλλόγου: 2310515786, κινητό τηλέφωνο π. Νικολάου Μανώλη: 6936981200) 
Ο πρωτοπρ. π.Νικόλαος Μανώλης, στην αίθουσα "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του "Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής" (Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, 2ος όροφος), κάθε Κυριακή πρωί στις 10:15, σε ένα δίωρο μάθημα, αναλύει Αγιοπατερικά θέματα που έχουν σχέση με την ημέρα καθώς και θέματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας. Ο π. Νικόλαος, γνωστός για τις μαχητικές του ομιλίες υπέρ της Ορθοδοξίας και κατά των αιρέσεων, δεν διστάζει να κατακεραυνώνει τις αποκλίσεις της Πίστεως που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε υψηλά επίπεδα της εκκλησιαστικής ηγεσίας... Με το ανάλογο κόστος φυσικά...
Η ανακοίνωση της εκδήλωσης υπάρχει και στο φ/β εδώ