Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Τελικά μίστερ Jumbo, εσύ τι δώρο θέλεις για τα Χριστούγεννα;

katanixis.gr: Αγαπητέ μίστερ Jumbo αφού εσύ φέρνεις δώρα στα παιδιά, σου γράφω κι εγώ ένα γράμμα, σκέφτηκα πως ίσως να σου κάνω λίγη παρέα με το γράμμα μου. Ήμουν κι εγώ ένας από τους πελάτες σου, αλλά δεχόμενος τα χαστούκια των διαφημιστικών σου επιλογών και της προπαγάνδας σου, δεν είμαι πλέον.
Η στάση σου και η δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό σου, με έκαναν να αναζητήσω λίγο περισσότερα στοιχεία για τη ζωή σου. Τη νεανική σου ζωή, τη θυελλώδη σχέση με τον πατέρα σου, το στυλ ηγεσίας στις επιχειρήσεις σου και εσχάτως, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία, κάποιες τοποθετήσεις σου γεμάτες ανθρωποδιωχτική σκληρότητα.
Πουλάς περιουσιακά σου στοιχεία και η αγορά σε παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.
Με μια φήμη για επταψήφιες αποζημιώσεις στο μοιραίο τροχαίο της Εθνικής οδού, οι φυλλάδες ξεπουλάνε και τα site πιάνουνε κόκκινο στην επισκεψιμότητα.
Εμένα όλα ετούτα δε μ’αγγίζουν μίστερ Jumbo. Κάτω από όλα αυτά είσαι άνθρωπος.
Δε γίνεται να έχεις μάθει όλη την Ελλάδα να μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και εσύ να μη φτάνεις ποτέ στη Βηθλεέμ, στην Παρθένο, στο Θείο Βρέφος.
Δε γίνεται όλοι οι νονοί και οι νονές το Πάσχα, στην ώρα τους να θυμούνται τα βαφτιστήρια τους, στα ταμεία των καταστημάτων σου, κι εσύ να αργείς στην Ανάσταση του Κυρίου.
Δε γίνεται να “κράζεις” για πάντα, δεν είμαστε αιώνιοι.
Τελικά μίστερ Jumbo, εσύ τι δώρο θέλεις για τα Χριστούγεννα;
@mandatoras