Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Εθελοτυφλούν όσοι αγνοούν τα σημεία των καιρών

Όταν τα περιστέρια πεθαίνουν στον αέρα ή κάνουν την πάπια, ποιος μπορεί να αγνοήσει τέτοια "σημεία των καιρών";
katanixis.gr: Την ημέρα των Θεοφανείων αποφασίσαμε να μην αναδείξουμε τα περιστατικά του αγιασμού των υδάτων στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και Μεσσηνίας. Δικαιωθήκαμε από την επιλογή μας και μας δικαίωσαν οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών καθώς και των οικουμενιστικών Εκκλησιαστικών site.
Τα κοσμικά sites "δίναν και παίρναν" όλη μέρα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί επίσης, παρουσίαζαν ως ευτράπελα ή γκάφες τα περιστατικά. 
Στο site του εκπροσώπου τύπου του Πατριάρχη όμως και σε άλλα που τρέφονται από φωτορεπορτάζ πανηγυρτζήδων αρχιμανδριτάδων, σα να μη συνέβη απολύτως τίποτα!!!
Λαμπρός εορτασμός στην Καλαμάτα, του πυλώνα του Οικουμενισμού στην Εκκλησία της Ελλάδος μητροπολίτου Μεσσηνίας, του οποίου το περιστέρι έπεσε νεκρό!
Ολόλαμπρος εορτασμός και στο Θερμαϊκό, του ανοιχτά πλέον υποστηρικτή της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (που διώκει παράνομα παραδοσιακούς ομολογητές κληρικούς), του οποίου το περιστέρι δεν πέταξε ποτέ!
Όσο και αν διαστρέφουν τα πραγματικά περιστατικά, όσο και αν διαφημίζουν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, ο Θεός έχει τον τρόπο να τους παιδαγωγεί και να τους ταρακουνάει. Αν εκείνοι αδιαφορούν ή προσπαθούν να μας παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο, τον διάβολο ώς Χριστό και την αίρεση ως μεταπατερική Ορθόδοξη πίστη, ο πιστός λαός ξέρει να διαβάζει τα σημεία των καιρών και απομακρύνεται από την αίρεση και τους αιρετικούς και αιρετίζοντες Αρχιερείς, κληρικούς και μοναχούς.
Καλή φώτιση