Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Ζήτω στον ηρωικό Ελληνικό λαό

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 21/01/2018
  Χρίστος Τσικούρας
    Αποδείχτηκε ακόμη μια φορά, με έναν τρόπο δυνατό και μεγαλειώδη, ότι ο Ελληνικός λαός έχει ζωντανή εθνική συνείδηση. Με πόση λύσσα και πόση μεθοδικότητα προσπαθούν, τόσα χρόνια τώρα, οι υπηρέτες της παγκόσμιας δικτατορίας (βλέπε «Σημεία των καιρών»), να σβήσουν την εθνική συνείδηση των Ελλήνων; Αλλά παραμένει ακόμα ζωντανή!!! 
Ο Ελληνικός λαός εξαθλιώθηκε οικονομικά, παραδόθηκε σκλάβος, από τους ίδιους τους άρχοντές του, στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Το κράτος μας, από τον καιρό της επανάστασης δε μπόρεσε να χαρεί αληθινή ελευθερία αλλά, Λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης. (Μακρυγιάννης). Όμως η εθνική συνείδηση παραμένει ζωντανή και ελεύθερη σε ένα νεκρό και σκλαβωμένο κράτος!!!! Αυτό είναι θαύμα!!! Και για αυτό, όπως και για άλλα πολλά, δοξάζουμε τον μόνο αληθινό Θεό της ορθόδοξης πίστεώς μας.    
  Πολλή ορθά ειπώθηκε ότι αυτό το συλλαλητήριο είναι η αρχή των νέων αγώνων για την Μακεδονία. Είθε να αποτελέσει αρχή και των αγώνων για την ελευθερία, από τους «κακορίζικους Ευρωπαίους» και τους Ευρωπαιο – τσολιάδες, Έλληνες, άρχοντες που μας καταδυναστεύουν.  
  Δεν το υποστήριξαν οι άρχοντες το συλλαλητήριο, ούτε ηθικά, ούτε υλικά. ΝΔ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ο κατάπτυστος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας, ήταν όλοι δημοσίως κατά. Με αυτόν τον τρόπο φανέρωσαν ξεκάθαρα ότι, δεν εκφράζουν και δεν υπηρετούν το θέλημα του λαού. Ο λαός θέλησε, χωρίς αυτούς, και πραγματοποίησε την δημόσια ομολογία του. Αυτοί θέλουν, χωρίς τον λαό, και πραγματοποιούν εγκλήματα κατά του λαού, κατά της αλήθειας, κατά του έθνους,    
  Η στάση τους αυτή, κατά του λαού, κατά της αλήθειας, κατά της δικαιοσύνης, υπέρ των τοκογλύφων Ευρωπαίων δυναστών, είναι σταθερή και απαράλλακτη. Το ίδιο έκαναν αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά και στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Με μια σκανδαλώδη μειοψηφία του 15% του Ελληνικού λαού κατέλαβαν με «δημοκρατικό» πραξικόπημα, ( 50 έδρες bonus κ.τ.λ.), την κυβέρνηση και νομοθετούν τα πιο φρικτά πράγματα στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, στην εργασία, στην εθνικότητα, στο δημογραφικό, στην οικογένεια, παντού. Οι  αριθμοί μαρτυρούν ότι δεν έχουν μαζί τους τον λαό και δεν τον εκφράζουν. Οι αριθμοί του συλλαλητηρίου, οι αριθμοί του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, οι αριθμοί του ποσοστού με το οποίο γίνονται κυβέρνηση.
  Τελικά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε καλά είναι ότι οι συστημικοί, των οργανωμένων συμφερόντων της παγκόσμιας ελίτ, άρχοντες που κυβερνούν, για μας, χωρίς εμάς, παίζουν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος μας, με ασύστολα δημόσια ψέματα. Πάθαμε πολλά και θα πάθουμε περισσότερα, αν δε βρούμε τον τρόπο να έχουμε άρχοντες για μας, με μας, ενάντια στους ισχυρούς εχθρούς μας.  
  Οι εχθροί μας είναι ισχυροί και εμείς φοβηθήκαμε την ισχύ τους και θελήσαμε να γίνουμε φίλοι τους, αλλά η ακαθαρσία της Ευρώπης δεν σέβεται τίποτα και δε μπορεί να είναι φίλος μας. Μας αποδυναμώνει συνεχώς για να μας κατασπαράξει στο τέλος.
  Ας είμαστε ρεαλιστές. Το Μακεδονικό και όλα τα άλλα προδόθηκαν και θα προδοθούν περισσότερο, από την Ελληνική βουλή. Αυτήν η βουλή και οι προηγούμενες τρεις τουλάχιστον, μόνο αναγκαστικά μπορούν να πράξουν το ορθό.      
  Όμως το θαύμα το ζήσαμε σήμερα. Για αυτό μπορούμε να ελπίζουμε. Μπορούμε να ελπίζουμε στον Θεό μας, μπορούμε να ελπίζουμε στον λαό μας.
  Δόξα τω θεώ
  Ζήτω στην αθάνατη Ελληνική ψυχή.  
  Χρίστος Τσικούρας