Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Οικουμενιστικά Θεοφάνεια παντού στη... Γερμανία

katanixis.gr: Λάβαμε μέσω email την έμπονη ανησυχία ενός φίλου και αναγνώστη του μας, αποκαλυπτικό για τις απαράδεκτες οικουμενιστικές πρακτικές της Μητροπόλεως Γερμανίας. 
Αγαπητοί αδελφοί χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Είμαι ο ????? από την Αθήνα και σας διαβάζω ανελλιπώς. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας δίνετε (ιδιαιτέρως στα θέματα του Οικουμενισμού) και σας εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σας και καλή φώτιση!
Θέλω να σας αναφέρω ένα οικουμενιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην πόλη του Μονάχου Γερμανίας χθες στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον ποταμό Isar. Ο αδερφός μου που ήταν εκεί μου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο με ορθοδόξους μαζί με καρδινάλιο και μια γυναίκα εκπρόσωπο της Ευαγγελικής "Εκκλησίας".
Και αντί του ορθόδοξου Ιερέως τον σταυρό στο ποτάμι πέταξε ο καρδινάλιος. Το ρεπορτάζ έκανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 Γιώργος Γεωργιάδης, και το οποίο προβλήθηκε από την ΕΡΤ 3.
Επίσης να σας αναφέρω και ένα άλλο γεγονός: Φίλος του αδερφού μου που μένει στο Μόναχο έστειλε τα παιδιά του στο γερμανικό σχολείο το οποίο έχει τριών ειδών θρησκευτικά. Για καθολικούς, για ευαγγελιστές και για άθεους που ασχολούνται με τα στοιχεία της φύσης! Αυτός ρώτησε τον παπά της ενορίας του στο Μόναχο, τι είδους θρησκευτικά να διαλέξει για τα παιδιά του, και ο παπάς του είπε "... τον καθολικισμό που είναι πιο κοντά στην δική μας Ορθοδοξία!!!"
ΒΙΝΤΕΟ
 

katanixis.gr (συνέχεια): Εργαζόμενοι για την ετοιμασία του σχετικού σχολιασμού, ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (θέλαμε να αναδείξουμε και τα καυτηριάσουμε τις αντιπατερικές και καταδικαστέες πρακτικές συμπροσευχών, στις οποίες επιδίδονται οι κληρικοί εκεί), μας περίμενε μια πολύ χειρότερη έκπληξη: επίσημα η ίδια η Μητρόπολη Γερμανίας αυτοαποκαλύπτεται και μάλιστα... πανηγυρίζοντας. 
Οι συμπροσευχές με αιρετικούς απαγορεύονται και μάλιστα τιμωρούνται με το επιτίμιο της καθαιρέσεως για τους κληρικούς. Ποιος νομιμοποιεί και αφήνει ατιμώρητους τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς της Μητροπόλεως Γερμανίας; 
Τους νομιμοποιεί η ψευδοσύνοδος της Κρήτης! Γίνεται κατανοητό για άλλη μια φορά, πως η ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, επιβάλλει τον Οικουμενισμό, είναι η ταφόπλακα της Πατερικής θεολογίας και η "ανάσταση" μιας μεταπατερικής, στρεβλής και  αιρετικής θεολογίας. Ο πιστός λαός αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί πλέον να συγχωρεί τέτοιες τακτικές. Η διακοπή της μνημόνευσης αιρετικών και αιρετιζόντων Αρχιερέων λαμβάνει διαστάσεις παλαϊκής κινητοποίησης. 
Στα χνάρια των αγίων μας, μένουμε σταθεροί στη διδασκαλία τους και ορθώνουμε τείχος απέναντι στην αίρεση εντός της Εκκλησίας (αποτείχιση). Η διοικούσα Εκκλησία απαντά με παράνομες διώξεις, απειλές, με συκοφαντίες και ύβρεις. Η Δεσποτοκρατική αντίληψη αντιμετώπισης των Ορθοδόξων ομολογητών κληρικών και μοναχών, συσπειρώνει περισσότερο τον απλό λαό στον αντιαιρετικό αγώνα.