Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Έλεος μπιφτέκια πουλάς

Σχόλιο katanixis.gr: Αγαπητό GOODY'S,
Είμαστε Ορθόδοξο Ιεραποστολικό site και λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα διαμαρτυρίας για το νέο σας διαφημιστικό spot με τίτλο έμπαινες ή κάπως έτσι. Εμείς βλέποντας το τρεϊλερ μείναμε με την απορία τι να θέλει να πει ο ποιητής; Μια παρδαλοσύνη, μια κακόγουστη LGBT-ιά, ένα ποδοβολητό εικόνων δίχως τελειωμό.  
Διαφωνούμε κάθετα με την διαφήμιση της ομοφυλοφυλίας σαν επιλογή, τα κοινωνικά φύλα, τις έμφυλες ταυτότητες, τα gay pride και όλες τις σύγχρονες τάσεις που αποτελούν μεθόδευση της Νέας Εποχής και της παγκοσμιοποίησης. Την προσωπική και πνευματική τραγικότητα του ομοφυλοφίλου την παρασιωπούμε και στεκόμαστε μόνον στο γλέντι, το ξεφάντωμα και το ψυχόλεθρο lifestyle.
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουμε στέρεη πίστη και Αγιοπατερική θέση επί του θέματος. Δεν ντρεπόμαστε και δεν υποκύπτουμε στον αριστερόστροφο φασισμό της ομοφοβίας και τις άλλες επικοινωνιακές πομφόλυγες που επικαλούνται οι λογής λογής χρήσιμοι ηλίθιοι της Νέας Εποχής.
Αγαπητό GOODY'S ούτε το rembranding σου σε Burger House έπιασε τόπο, ούτε και οι επιλογές σου στο marketing ευλογούνται από τον Θεό. Aπέχεις παρασάγγας από την φιλότιμη νεανική ιδέα του κυρ Γιάννη Διονυσιάδη και των φίλων του στις αρχές του 1970, στη οδό Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. Έγινες ένα απρόσωπο πολεθνικό μόρφωμα που σκορπάς αφειδώλευτα τα λεφτά σου, στο να διαπαιδαγωγήσεις τη νεολαία των Ελλήνων σε κάθε μορφής ψυχική ασθένεια και διαστροφή ως μοδάτη επιλογή.
Έλεος μπιφτέκια πουλάς, με ποιο δικαίωμα προσβάλλεις τις αρχές, τα ήθη και τα έθιμα μας;
Αγαπητό μας goody's,
Όσο είναι νωρίς συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα και άλλαξε πλώρη. Έτσι κι αλλιώς εμείς θα αγωνιστούμε να νηστέψουμε αυτή την περίοδο, με χαρά και ευχαρίστηση στον Θεό. Αν θέλεις να μας δεις μετά την Ανάσταση, περιμένουμε να κόψεις αυτή την καμπάνια και να εκδώσεις μιαν απάντηση.
Εμείς θα τη δημοσιεύσουμε ευχαρίστως