Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δύο "Δεσποτάδες" σε Οικουμενι(στι)κό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη


katanixis.gr: Μας έχουν συνηθίσει οι “αγαπώντες και αγαπώμενοι” παθιασμένοι εραστές των διαλόγων της αγάπης, που δεν ονειρεύονται μεταστροφή των αιρετικών στην Ορθοδοξία, αλλά μεταστροφή με την Ορθοδοξία (!!!) σε “επιστημονικές” οικουμενικές ημερίδες.
Τόσο είναι το σκότος της πλάνης όμως που εμποτίζει την σκέψη τους, που προτιμότερο θα ήταν να τις βάπτιζαν Οικουμενιστικές νυχτε-ρίδες ή “Μαύρη_είν’_η_νύχτα_στα_βουνα_ημερίδες”.

Η διοργάνωση από το CEMES, που είναι εκδοτικός βραχίονας του Ιδρύματος μητροπολίτη Π. Παπαγεωργίου, (στο Δ.Σ. του οποίου μετέχει ο ηγούμενος της Αγ. Θεοδώρας  Θεσσαλονίκης π.Βαρνάβας Γιάγκου και επίτιμος πρόεδρος είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης !!!) αποτελεί Οικουμενιστική εγγύηση!  Η αιγίδα του οικουμενικού Πατριάρχη, διαλύει πάσαν αμφιβολία!
Μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα, είναι αποκαλύπτική:

6η Συνεδρία
Οι Εκκλησίες και το Όραμά τους για την Ευρώπη πέρα από την Κρίση.”
Προεδρείο: Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας - Auke van der Helm (Stichting Gave)
1. Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ
   …
Αγαπητοί φίλοι, γίνεται πλέον φανερό πως μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, έχουν αλλάξει οι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος! Αποδεχόμενοι τις αποφάσεις της καθίστανται αχυράνθρωποι του Οικουμενισμού, που με κάθε ευκαιρία θα συμμετέχουν σε ανάλογες εκδηλώσεις, αύριο μαθαύριο σε συμπροσευχές απροκάλυπτα, και σε κάθε λογής αντιπατερικές και αντορθόδοξες λατρευτικές φιέστες έως και το κοινό ποτήριο.Θα το επιτρέψουμε;
Σήμερα συνεδριάζουν με τους ακαδημαϊκούς τροφούς της Οικουμενιστικής παναίρεσης (Βασιλειάδης, Κωνσταντίνου, Τσομπανίδης & ΣΙΑ).
Αύριο δια του θεσμικού οργάνου τους, θα καθαιρούν τους ομολογητές κληρικούς π.Νικόλαο Μανώλη και π. Θεόδωρο Ζήση. Για ακόμη μία φορά ξεσκεπάζεται πως το κατηγορητήριο είναι πρόφαση. Η μία και μόνη κατηγορία που τους οδηγεί στην καθαίρεση είναι πως είναι Ορθόδοξοι και ως Ορθόδοξοι καταγγέλλουν πατερικώς την παναίρεση του Οικουμενισμού και τους Οικουμενιστές κληρικούς και Αρχιερείς.
Καλή Σαρακοστή