Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Απαντήσεις στις απάτες του Αρμένιου ψευτο-ιερέα που συκοφάντησε το Άγιο Φως!

Απαντήσεις στις απάτες και πλάνες του αρμένιου ψευτο-ιερέα που συκοφάντησε το Άγιο Φως!
Αν το Άγιο Φως είναι δήθεν ψεύτικο τότε γιατί είναι εκεί (και όλοι οι αρμένιοι καθώς και ο αρμένιος "πατριάρχης" τους, που είναι εκεί ΜΕΣΑ στο εσωτερικό κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου) και περιμένουν να το πάρουν το Άγιο Φως κάθε χρόνο από τον δικό μας Ορθόδοξο Χριστιανό Πατριάρχη; κατηγορεί χωρίς αποδείξεις.
Επειδή καταρρίπτεται η συκοφαντία του έλλειψιν αποδείξεων γιατί ενώ αυτά λέει αλλά (καθόλου) δεν μας λέει αν είδε την καντήλα με τα μάτια του παρά μόνον με τις προφορικές κατηγορίες του.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι για να αποδείξει κάποιος ότι το Άγιον Φως έρχεται εκ θαύματος και δεν το δίνει ο Πατριάρχης ανάβοντας το, πρέπει να είναι παρών μαζί του μέσα στον Τάφο.
Αυτό ούτε και εγώ δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά αυτό που είδα και είμαι βέβαιος 100% είναι ότι προτού ακόμη βγει ο Πατριάρχης από την είσοδο του κουβούκλιου κάποιος Άραβας που βρισκόταν περιμετρικά και στα δεξιά όπως βλέπουμε την είσοδο του κουβούκλιου είχε ένα σβησμένο δαδί το οποίο το είχε βάλει σε μια από τις στρόγγυλες τρύπες που έχει γύρω-γύρω από το
κουβούκλιο και οι οποίες είναι πολύ βαθιές, και ξαφνικά έστρεψε πίσω τρέχοντας με αναμμένο το δαδί του γεμάτος χαρά προτού βγει ακόμη ο Πατριάρχης.
Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία!
Το 1549 μ.Χ. σύμφωνα πάντα με ιστορικές καταγραφές, οι Αρμένιοι δωροδόκησαν τον σουλτάνο Μουράτ για να τους δώσει την άδεια να εισέλθουν στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και να βγάλουν αυτοί από τον Πανάγιο Τάφο το Άγιο Φως. Πράγματι, ο σουλτάνος τους έδωσε την άδεια και οι Αρμένιοι μπήκαν μέσα στον Ναό και τον κλείδωσαν. Γεμάτος απελπισία ο Ορθόδοξος Πατριάρχης όταν είδε τους Αρμένιους να βρίσκονται μέσα στον Πανάγιο Τάφο, γονάτισε έξω στην είσοδο του Ναού κοντά σε μία από τις κολόνες. Ξαφνικά η κολόνα σχίστηκε και βγήκε το Άγιο Φως ανάβοντας τις λαμπάδες του Πατριάρχη! Η κολόνα αυτή, ραγισμένη μέχρι σήμερα, δείχνει την αλήθεια της Ορθοδοξίας!
Ο κόπτης "ιερέας" μπορεί να αλλάξει επάγγελμα… δεν το κρατάει κανείς!
Καθόλου Περίεργο. Πάντα τέτοιες ημέρες (Πριν την Ανάσταση και την Γέννηση του Χριστού μας) βάλλεται η Ορθοδοξία και η Πίστη μας. Φέτος θα πρωτοτυπούσαν;! Αδύνατον!
Αυτό είναι αλήθεια... κάθε χρόνο προσπαθούνε διάφορα τεχνάσματα και σκευωρίες...
Αν μπορούσαμε, όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, να βρεθούμε στον ναό της Αναστάσεως Του Κυρίου κατά την τελετή της αφής του Αγίου Φωτός το Μ.Σάββατο τότε όλοι μαζί θα διαπιστώναμε το θαύμα και θα γελάγαμε με τις δηλώσεις του δαιμονόπληκτου Αρμένη-κόπτη αλλά και κάθε αλλόθρησκου...
Όλος ο ναός είναι γεμάτος από κάμερες, καμία απάτη δεν έχει αποδειχθεί και δεν υπάρχει!
Υπάρχουν τόσες μαρτυρίες για τα θαύματα και όχι μόνο αυτό! Υπάρχουν και πάρα πολλά αποδεικτικά βίντεο μέσα από το ναό με πολλά θαύματα από το Άγιο Φως και τα βλέπουμε ένα προς ένα!
1. Ανάλυση του video που τράβηξε ο τότε ψυχίατρος το Πάσχα του 1994. Αναλύονται καρέ καρέ τα φαινόμενα καταγραφής του Αγίου Φωτός με μάλιστα τρόπο που είναι αποστομωτικός οσον αφορά την καταγραφή αυτών των γεγονότων.
2. Επίσης υπάρχει και κάποιος που ήταν σαν και εσένα και καθόλου δεν το πίστευε και μία μαρτυρία κάποιου που μπήκε πριν από χρόνια κρυφά στο κουβούκλιο ώστε να μην το δούν, γιατί δεν πίστευε καθόλου στο θαύμα του Αγίου Φωτός με σκοπό να το ξεσκεπάσει, αλλά έπαθε πλάκα με τα θαύματα που έγιναν εκεί μέσα την ώρα που έβγαινε το άγιο Φως.
Αυτήν περιγράφει παρακάτω:
Ο Μητροφάνης που είδε το Άγιο Φώς  μπαίνοντας στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου
3. ΤΟ ΘΑΥΜΑ! ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ –ΠΑΣΧΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
4. Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες των πιστών στην πρόσφατη τελετή του Αγίου Φωτός του 2015. Το μοναδικό αυτό φαινόμενο αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσω iphone από μία νεαρή νηπιαγωγό αρμενικής καταγωγής, την Hasmig Kalaydjian, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος της Ιερουσαλήμ. Πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες διακρίνονται πύρινοι φωτεινοί σταυροί, οι οποίοι βγαίνουν μέσα από τις φλόγες των λαμπάδων και έχουν ύψος 2-3 μέτρα. Στην ουσία κάθε πιστός που κρατάει μια αναμμένη λαμπάδα, χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει και έναν πύρινο σταυρό Αγίου Φωτός. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τόσο ξεχωριστό φαινόμενο.
Ακριβώς στο παρακάτω αποδεικτικό βίντεο...
Θαύματα! Φωτεινοί Σταυροί στον Πανάγιο Τάφο Ανάσταση 2015
Συγκλονιστικό θαύμα: Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν στην τελετή του Αγίου Φωτός του 2015.
Εκατοντάδες πύρινοι σταυροί εμφανίστηκαν πάνω από τις αναμμένες λαμπάδες των πιστών στην πρόσφατη τελετή του Αγίου Φωτός του 2015...
5. To Άγιο Φως από εμπειρίες ανθρώπων που το είδανε. Από τις "Πύλες του ανεξήγητου".
6. ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ !
7. ΘΑΥΜΑ ! ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ - ΓΑΛΑΖΟΛΕΥΚΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ