Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Νέο συλλαλητήριο για τους Έλληνες στρατιωτικούς κρατούμενους στην Τουρκία

Κάλεσμα για συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».
Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να κρατούντες σε φυλακές υψίστης ασφάλειας της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Το κάλεσμα γίνεται μέσω Facebook με σημείο συγκέντρωσης το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».
Στο κάλεσμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».
Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Μαρτίου προηγήθηκε συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ορεστιάδα.