Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Επαίσχυντη διαφήμιση της Nova: Υβρίζει και προσβάλει τον Θεό και τους Ευαγγελιστές

Σαφείς Μυθικιστικές προεκτάσεις (βίντεο)
Μία άκρως υβριστική, άθλια και επαίσχυντη διαφήμιση από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova
Μια αναπάντεχη αθλιότητα από τη Nova, που εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορεί ένα υβριστικό για τον Χριστιανισμό τηλεοπτικό σποτ, με σαφείς Μυθικιστικές προεκτάσεις, που δεν έχουν σε τίποτα να ωφελήσουν την ελληνική Ορθόδοξη κοινωνία.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας με κεντρικό πρόσωπο τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μυλωνά - που ενσαρκώνει τον Θεό - και εν όψει της προχθεσινής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η Nova τοποθετεί τον πρωταγωνιστή της επί σκηνής, με το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του.
Εκεί ο… «θεός» επιλέγει να ευχαριστήσει τους σεναριογράφους (!) του Λουκά, Μάρκο, Ιωάννη και Ματθαίο, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι εξιστορήσεις των 4 Ευαγγελίων έχουν επί της ουσίας να κάνουν με μία φανταστική σύλληψη των συγγραφέων τους, όπως δηλαδή συμβαίνει στα κινηματογραφικά δρώμενα, και όχι με μία ιστορική καταγραφή των γεγονότων που περιγράφουν.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση βέβαια ότι δεν ασχολήθηκαν με τον Αλάχ, ίσως τότε ακόμα και η άθεη κυβέρνηση θα αντιδρούσε. Ο ρατσισμός όμως εις βάρος των Ορθοδόξων είναι νόμιμος. Όλοι οι άλλοι τιμωρούνται.
Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό σποτ της Nova: