Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Έφυγε ξαφνικά και γρήγορα από κοντά μας ο Κώστας Μαδιανός

Ο ηρωικός συμπολεμιστής μας, ό γνήσιος και αληθινός φίλος, ο εξαίρετος άνθρωπος, ο υποδειγματικός οικογενειάρχης και ο ενσυνείδητα έντιμος επαγγελματίας.
Σεμνός, ταπεινός, αθόρυβος, ολιγαρκής αλλά και δοτικός προς όλους, ήταν ο μαχητικός αγωνιστής για τις υψηλές Αξίες και τα Ιδανικά που αδιαπραγμάτευτα πίστευε και πιστά υπηρετούσε.
Ηρωικά πολέμησε στην Κύπρο το 1974 τους βάρβαρους τούρκους εισβολείς, υπηρετώντας με τον βαθμό του Λοχία ΠΒ, ως Αρχηγός στοιχείου στην 187 Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού.
Ηρωικά αγωνίστηκε και σε όλη του την ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του έντιμου και ενάρετου ανθρώπου.
Με πραγματική και ειλικρινή αγάπη για τούς ανθρώπους, είχε πάντα έναν καλό λόγο για όλους τους φίλους του, και ένα «δεν πειράζει» μαζί με μια δικαιολογία για όσους τον έβλαψαν.
Εργαζόταν ακούραστα συνεχώς και δημιουργούσε, όχι για να αποκτήσει, αλλά για να ζει η οικογένειά του με αξιοπρέπεια και να βοηθάει όποιον μάθαινε ότι είχε ανάγκη.
Αγάπησε με όλη την δύναμη της ψυχής του, την Άννα, την γυναίκα που του έκανε δώρο Ο Θεός για να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, σε κάθε επιλογή του και σε κάθε δυσκολία. Την σύζυγο που μαζί της έκανε τα τέσσερα αγόρια του, τον Νίκο, τον Βασίλη, τον Στέφανο και τον Νεκτάριο και που έμεινε πλάϊ του και του έδινε δύναμη και χαρά μέχρι το τέλος.  
Εντυπωσίαζε με την Ιώβειο υπομονή του στα δύσκολα και, χωρίς να το επιδιώκει, δίδασκε με το παράδειγμά του.
Η Αγία και Μεγάλη Πέμπτη, η ημέρα που Ο Χριστός άφηνε την τελευταία του πνοή επάνω στον Σταυρό, ήταν η ημέρα που διάλεξε Ο Θεός για να καλέσει κοντά Του αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.
Αύριο, Τρίτη του Πάσχα, 10 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00, το Κοιμητήριο της Ηλιουπόλεως θα υποδεχθεί το σώμα του Κωνσταντίνου, που σε όλη του την ζωή έκανε πράξη την εντολή Τού Χριστού «Αγαπάτε αλλήλους», οδηγούμενο από την μεγάλη και ευλογημένη ψυχή του.
Εμείς που αξιωθήκαμε να τον γνωρίσουμε θα είμαστε εκεί, να τον αποχαιρετίσουμε και να προσευχηθούμε Στον Άγιο Θεό να του χαρίσει την αιώνια ανάπαυση, χαρά και γαλήνη.
Την αιώνια Ζωή κοντά Του στον Παράδεισο.
Οι πάμπολλες καλές του πράξεις ας είναι η καλή απολογία του ενώπιον του φοβερού Βήματος Του Χριστού.
Ο ευεργετημένος από την φιλία και την αγάπη του Κώστα
συμπολεμιστής, συνάδελφος και κουμπάρος του
Νίκος Αργυρόπουλος.