Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Βόμβα μεγατόνων: Ο παπα-Τσέτσης "προσπέρασε" τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης

​​katanixis.gr: ​ Δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ​Το ΑΠΘ ανέβαλε τη βράβευση του Θεσσαλονίκης Ανθίμου​. Είχαμε γράψει τότε για τη βιομηχανία των επίτιμων Διδακτόρων​: Η βιομηχανία των Επιτίμων διδακτόρων καλά κρατεί. Κατά καιρούς έχουν γίνει επιλογές προσώπων που δίχασαν τον κόσμο και την επιστημονική κοινότητα, για τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τέτοιες κινήσεις, και καταλήγαμε: όλοι σας: Κόμματα, Πανεπιστημιακοί και διοικούσα Εκκλησία, υπηρετείτε την ατζέντα της Νέας Εποχής και της παγκοσμιοποίησης.
Ο καθένας από το μετερίζι του. Ο μητροπολίτης Άνθιμος λοιπόν θα τιμηθεί όχι για τις μάχες που έχασε, (Δημαρχία Μπουτάρη, Ισλαμικές Σπουδές, Gay Pride, μάθημα των Θρησκευτικών) αλλά για εκείνην που κέρδισε: “την αποδοχή των αποφάσεων της Ψευδοσυνόδου της Κρήτης, την υπεράσπιση του Οικουμενισμού “γυμνή τη κεφαλή” και τις παράνομες, αντιπατερικές και αντικανονικές διώξεις των ηρωϊκών πατέρων, που διέκοψαν τη μνημόνευσή του για αυτό τον λόγο”.
Για το λόγο αυτό τιμήθηκε λοιπόν και ο π.Τσέτσης ,γιατί αποτελεί ίσως τον πρώτο μαθητή του Οικουμενιστικού σχολείου της Γενεύης, μέντορα, υπέρμαχο asset του Οικουμενισμού. Είναι θα λέγαμε σαν τον Βαρουφάκη του Οικουμενισμού. Τώρα που "οι συνιστώσες" του οικουμενισμού, με το Κολυμπάρι επιχειρούν να νομιμοποιήσουν πραξικοπηματικά την παναίρεση του Οικουμενισμού στην Ορθόδοξη Εκκλησία, χρειάζονται εμβληματικές προσωπικότητες να αποτελέσουν τους Μέντορες της Νέας Εποχής. Στη Θεολογική Σχολή της Αθήνας χάθηκε μια μάχη για την Ορθοδοξία. Μόνο που εφήμερες κερδισμένες μάχες υπέρ του Οικουμενισμού, είναι χαμένες μάχες υπέρ της αληθείας του Χριστού.
Καθαρά και ξάστερα…
Aναγόρευση π. Γεωργίου Τσέτση σε Επίτιμο Διδάκτορα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεολογίας, της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναγορεύθηκε ο Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου π. Γεώργιος Τσέτσης.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.