Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Η λίστα με τα “Φιλικά Ιστολόγια” ανανεώνεται ουσιαστικά

Με αφορμή την αλλαγή για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά επί της ουσίας για την ειλικρινή συμπαράσταση και στήριξη στον αγώνα μας, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την επικαιροποιημένη επιθυμία σας, να βρίσκεστε στη λίστα των φιλικών Ιστολογίων. 
Ο αγώνας για την ενημέρωση του πιστού λαού του Θεού, επιβάλλει και την δημόσια θέση μας πως η μόνη πλέον Ορθόδοξη αντίσταση και ομολογία, που συστήνεται από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας, είναι η διακοπή της μνημονεύσεως (αποτείχιση) των αιρετιζόντων Επισκόπων από κληρικούς από μοναχούς αλλά και από τους λαϊκούς, με έγγραφη δήλωσή τους προς τον οικείο Μητροπολίτη.
Μετά το Κολυμπάρι, μετά την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου “Προς τον Λαό” και την ανακοίνωση του Αγίου Όρους, όλοι οι Πατριάρχες, Ιεράρχες και Αγιορείτες Μοναχοί, ενοχοποιούνται για την επιχειρούμενη Συνοδική επιβολή της παναίρεσης του Οικουμενισμού στην Ορθόδοξη Εκκλησία.  
Σας παρακαλούμε να ανανεώσετε με email την επιθυμία σας να σας συμπεριλάβουμε στη λίστα με τα φιλικά Ιστολόγια/site του katanixis.gr, ώστε αυτό να γίνει δυνατό μετά από την σχετική έγκριση της συντακτικής ομάδας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη συνεργασία
Καλή Φώτιση
Καλόν αγώνα
Καλή Μετάνοια