Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν (7): Χρήμα & ταυτότητες 666


 
Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν (6 Δεκ. 1898 - 16 Δεκ. 1981)
Μαρτυρίες από τη ζωή του χαρισματικού Ρώσου πρωθιερέως του Ρωσικού Πατριαρχείου π.Νικολάι Ραγκόζιν
7. Χρήμα & ταυτότητες 666

Αποκάλυψη: 
13:16 Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.
13:17 Και να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, (που θα αναγράφει) το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
Ο πρωθιερέας π. Νικολάι Ραγκόζιν μίλησε για τον έλεγχο του χρήματος από τους Εβραίους (μεγαλοτραπεζίτες κυρίως) και την ταυτότητα-666 που θα βγει από τους πολιτικούς με τις οδηγίες των διεθνών αυτών Τραπεζιτών, πριν να έρθει το τελικό σφράγισμα του Αντιχρίστου. Όχι μόνο το τελικό σφράγισμα δεν πρέπει να πάρουν οι Χριστιανοί, αλλά ούτε και τις «Εβραϊκές» ταυτότητες, όπως τις ονόμαζε ο π. Νικολάι, που θα βγουν νωρίτερα. Τα ίδια, θυμηθείτε, έλεγε κι ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (+1994).
Μαρτυρίες:
Ο πατήρ Νικολάι είπε για τους Εβραίους ότι ο Θεός επίτηδες τους διασκόρπισε, και πριν το τέλος (του κόσμου) θα ξαναμαζευτούν.
Μετά θα διευθύνουν όλες τις χώρες, θα αγοράσουν όλες τις χώρες! 
Οι εθνικές εξουσίες θα σαγηνευτούν (και διαφθαρούν) από τη δύναμη του χρήματος.
∆εν θα νοιάζονται για τους λαούς τους. Θα βασιλεύει χάος και οι άνθρωποι θα μείνουν ορφανοί (από ηγεσία).
Ο π. Νικολάι είπε ότι όταν οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Κ. Ιησού Χριστό, ο Θεός τους διασκόρπισε σαν τιμωρία.
Είχαν (πιθανόν) σπουδαίες δουλειές, αλλά δεν είχαν δύναμη. Αυτό ήταν η τιμωρία τους.
Πριν το τέλος (του κόσμου) ο Θεός θα τους δώσει πίσω τη γη τους και θα ξαναμαζευτούν (όλοι).
Ο π. Νικολάι προειδοποιούσε για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης πολύ πριν να συμβεί αυτό.
Είπε ότι μετά τις κόκκινες ταυτότητες, σαν αυτές του 1975, θα δώσουν Εβραϊκές ταυτότητες 666.
Έτσι τις απεκάλεσε: "Εβραϊκές". Είπε ότι είναι καλύτερα να πεθάνεις από πείνα παρά να τις αποδεχθείς.
Γι' αυτό θυμάται μία από τις πνευματοκόρες του, η Στεφανία - μοναχή Ραφαέλα που περιποιόταν το κελί του.
Και ο ηγούμενος Βαρλαάμ, γέροντας του Μοναστηριού Μπελογκόρσκ που κοιμήθηκε το 1994, και η μοναχή Στεφανία μιλούσαν ανοικτά γι' αυτό.
∆εν ευλογούσαν την αποδοχή αυτών των ταυτοτήτων.
Ο π. Νικολάι είπε ότι πρέπει να ονομάζομε τους εαυτούς μας Χριστιανούς.
Εάν αποκαλούμαστε (κοσμικοί μόνο) πολίτες αυτό σημαίνει ότι ακολουθούμε αυτούς που πιστεύουν μόνο στον κόσμο αυτό.
Ο π. Νικολάι έδωσε το εξής παράδειγμα: Σ' ένα εργοστάσιο δούλευε ένας ζωγράφος που επίσης συνήθιζε να επισκέπτεται τον π. Νικολάι. Εκεί έγραφε κάθε τι που χρειαζόταν.
Μια φορά έπρεπε να γράψει: «∆όξα στη Σοβιετική Ένωση». Ο ζωγράφος είπε στον εργοδότη του ότι δεν θα το γράψει, γιατί αυτός μόνο για τον Θεό γράφει «∆όξα».
Τι έλεγε ο π. Νικολάι για το μέλλον της Ρωσίας; Τι μας περιμένει; Τι έλεγε για το μέλλον της Εκκλησίας, γύρω στα χρόνια του Αντιχρίστου;
Είπε ότι ο Αντίχριστος θα έλθει και ότι δεν πρέπει να αποδεχθούμε τις ταυτότητες.
Προσωπικά μου είπε ο ίδιος: «Μην δεχθείς την ταυτότητα».
-Εννοείς την κόκκινη; -Εννοώ τη Ρωσική. Την κόκκινη την πήρα ήδη. Την πήρα νωρίτερα.
Ήρθαμε στον π. Νικολάι και του είπα: «Πάτερ, ήδη πήρα ταυτότητα, ούτε καν το σκέφτηκα και την πήρα».
Ο πατήρ απάντησε: «Καλά, την πήρες; Αλλά την επόμενη τη Ρωσική ταυτότητα δεν πρέπει ποτέ να την αποδεχθείς. ∆ιότι αν την αποδεχθείς, θα έχεις ήδη το ένα πόδι στην Κόλαση»!
Αισθανόταν πολύ άρρωστος, αδύναμος, αλλά έδινε ευλογίες, και μας είπε να μην αλλάξομε ταυτότητες. Θυμάμαι μια υπόθεση για την οποία ήδη μίλησα.
Από το Χουσόφσκι Γκοροντκί ήρθε η Άννα, που είπε ότι πιεζόταν πολύ να δεχθεί τη Ρωσική ταυτότητα.
Ο π. Νικολάι είπε: «Μην δεχτείς την ταυτότητα! Μην την δεχτείς. ∆εν επιτρέπεται να δεχτείς την ταυτότητα»!
Τότε η Άννα του είπε: «Ευλόγησέ με τότε, για μαρτύριο».
Ο π. Νικολάι σήκωσε το χέρι του και την ευλόγησε λέγοντας: «Ναι, είναι καλύτερα να πεθάνεις παρά να δεχτείς αυτά τα έγγραφα».
- Ο πατήρ είπε ότι θα δώσουν ταυτότητες, RFID τσιπς...
- Είπε ακριβώς «τσιπς»;
- Όχι δεν είπε τσιπς, είπε «στάμπες».
Όταν θα σας δίνουν «διακριτικά σήματα - στάμπες» να είστε προσεκτικοί να μην τα πάρετε. ∆ιότι αυτά είναι φοβερά πράγματα, είναι του Αντιχρίστου.
Ο Αντίχριστος θα έρθει.
Ο πατήρ έλεγε ότι είναι σαν να δέχεσαι την κάρτα μέλους του (αθεϊστικού) κομμουνιστικού κόμματος και να την έχεις στην τσέπη σου. Αν και δεν φαίνεται, έχεις ήδη προσκολληθεί στον Λένιν, στο κόμμα του (αντίχριστου) Λένιν.
Αυτή δεν είναι κατά ένα τρόπο ορατή. Το ίδιο ισχύει και στην άλλη περίπτωση (της ταυτότητας).
Αν πάρεις την ταυτότητα ή άλλα μη φανερά (αντίχριστα) έγγραφα, τότε προσκολλάσαι σε σατανικά πράγματα, όχι στον Θεό, αλλά στον διάβολο.
Ο π. Νικολάι έλεγε ότι πριν το αληθινό σφράγισμα του θηρίου, θα δοθούν στον κόσμο ένα σωρό έγγραφα.
- Πριν να εφαρμοσθεί το σφράγισμα του θηρίου, θα δοθούν στον κόσμο σωροί από έγγραφα;
- Ναι. Έτσι εκφράσθηκε ο ίδιος. Πρώτα θα δώσουν σωρούς εγγράφων, γραφειοκρατία, μετά θα έρθει το σφράγισμα.
Είπε, τότε, ότι όλες εκείνες οι (πρώτες) ταυτότητες θα είναι χάρτινες! Θα δώσουν στον κόσμο σωρούς από χαρτιά.
Ο κόσμος θα τα συνηθίσει. Όταν θα εφαρμόσουν το αληθινό σφράγισμα του θηρίου... το είπε ως εξής: Δεν θα εφαρμόσουν από την αρχή το σφράγισμα του Θηρίου (Αντιχρίστου), γιατί κανείς δεν θα το αποδεχτεί! Ο κόσμος θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται.
Και αυτά τα (πρώτα) χαρτιά είναι σαν να αποβλακώνουν τον κόσμο και αργότερα ο κόσμος θα δεχτεί το σφράγισμα του Θηρίου (Αντιχρίστου). Εκφραζόταν ως εξής: «Θα μας δώσουν σωρούς εγγράφων, μετά το σφράγισμα του Θηρίου θα ακολουθήσει».
Θυμάμαι τον π. Νικολάι να λέει ότι τα επόμενα έγγραφα θα είναι «Εβραϊκές ταυτότητες».
Σ' αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τις δεχτείτε άσχετα από το είδος τους. Ίσως αυτές που είναι διαθέσιμες τώρα. ∆ιότι οι Εβραίοι διευθύνουν (οικονομικά) τη χώρα.
Γι' αυτό πιθανόν τις ονόμασε «Εβραϊκές ταυτότητες». Αυτό (το όνομα) προέρχεται από τις ίδιες.
Ο π. Νικολάι τις ονόμασε «Εβραϊκές ταυτότητες».
- Είπε κάτι για το 666;
- ∆εν το θυμάμαι.
- Αυτός αναφέρθηκε στις «Εβραϊκές ταυτότητες» που δεν θα έπρεπε να γίνουν δεκτές σε καμιά περίπτωση.
- Είπε ότι θα σας δώσουν προσωπικούς αριθμούς ταυτοποίησης, όπως κάνουν τώρα με τις πλαστικές κάρτες;
- ∆εν πρέπει αυτοί να γίνουν αποδεκτοί σε καμιά περίπτωση.
- Σας το είπε ευθέως; Ηλεκτρονικές κάρτες;
- Ναι, ναι, τις αποκάλεσε πλαστικές κάρτες. Αν αποδεχθείς «Εβραϊκές» ταυτότητες, είναι σαν να τις δέχεσαι από τους Εβραίους, διότι αυτά τα έγγραφα έρχονται απ' αυτούς (που ξέρομε από τις προφητείες ότι θα υποδεχτούν τον Αντίχριστο).
- Είπε ότι το επόμενο βήμα είναι πλαστικές κάρτες - ταυτότητες οι οποίες δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να γίνουν δεκτές.
- Επειδή ο π. Νικολάι δεν ευλογούσε την αποδοχή των νέων ταυτοτήτων, κι ο ίδιος δεν τις δέχτηκε. Γι' αυτό δεν ήρθε να δει τα παιδιά του. Γι' αυτό ζούσε θεάρεστα.
- Μα, Μητέρα, δεν εξήγησε (ο π. Νικολάι) γιατί δεν επιτρέπεται στους Χριστιανούς να πάρουν αυτές τις ταυτότητες; Τον ρώτησες γιατί δεν επιτρέπεται να τις δεχτούμε;
- Ο π. Νικολάι είπε ότι αυτές ήδη σημαίνουν το σύμβολο του Αντιχρίστου 666. Γι' αυτό δεν πρέπει να τις δεχτούμε.
Μια γυναίκα ήρθε και είπε: - Πάτερ, θέλω αληθινά να σώσω την ψυχή μου πάρα πολύ.
Και ο πατήρ απάντησε: Μην δεχτείς κανένα είδος νέου εγγράφου (ταυτότητας).
***
Υπενθυμίζομε ότι παλιότερα (το 2011) έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να περάσει στη Ρωσία μια καινούργια ταυτότητα που θα ήταν πολλαπλών χρήσεωνΗ είδηση (1 Μαρ. 2011) από τους Times της Μόσχας έλεγε:
Ο (τότε) πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ κρατάει δείγματα προτεινομένων πολλαπλών χρήσεων ταυτοτήτων και καρτών πληρωμών.
Ο πρόεδρος (τότε) Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποσχέθηκε τη ∆ευτέρα ότι σε τρία χρόνια από τώρα όλοι οι Ρώσοι θα έχουν αυτή τη μαγική κάρτα. Έδωσε διορία στην κυβέρνηση μέχρι τον Μάιο να προβεί σε τελικούς υπολογισμούς των αναγκαίων κεφαλαίων για την εισαγωγή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής κάρτας ή UEC για όλους τους πολίτες και κάλεσε τις τράπεζες να μην επωφεληθούν από τους χρήστες των καρτών κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εκσυγχρονισμού και τεχνολογικής ανάπτυξης της οικονομίας τη ∆ευτέρα.
Το UEC, το οποίο θα είναι ένα είδος "Ελβετικού στρατιωτικού μαχαιριού" από πλαστικές κάρτες και θα χρησιμεύσει ως συνδυασμός κρατικής ηλεκτρονικής ταυτότητας, άδειας οδήγησης, ασφάλισης αυτοκινήτου και κάρτας μετανάστευσης μεταξύ άλλων πιθανών προνομίων, πρέπει να είναι διαθέσιμο στους Ρώσους έως το 2014, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό νόμο.
Το σχέδιο για τη δημιουργία της νέας ηλεκτρονικής κάρτας θα μπορούσε να κοστίσει στην κυβέρνηση περίπου 150 δισεκατομμύρια ρούβλια (5,2 δισεκατομμύρια δολάρια) ως τα 170 δισεκατομμύρια ρούβλια (5,9 δισεκατομμύρια δολάρια), δήλωσε η υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Elvira Nabiullina στους δημοσιογράφους στη συνεδρίαση της επιτροπής εκσυγχρονισμού.
Ο Μεντβέντεφ ομολόγησε ότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν βρήκε καλή απάντηση στο ζήτημα της προστασίας των δεδομένων των πολιτών της και παραδέχτηκε ότι συχνά τα προσωπικά στοιχεία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αλλά «από μόνη της, η προστασία των πληροφοριών αυτών δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην λήψη απόφασης για την έκδοση καρτών», δήλωσε ο Μεντβέντεφ. Το γεγονός ότι η κάρτα θα χρησιμοποιήσει ένα ξένο τσιπ θα πρέπει επίσης να μην εμποδίσει το έργο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Μεντβέντεφ. «∆εν θα περιμένουμε μέχρι να δημιουργήσουμε το δικό μας chip, διαφορετικά δεν θα γίνει ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος. Ενώ ο Μεντβέντεφ υποσχέθηκε ότι η νέα κάρτα "θα βελτιώσει τη ζωή δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων" περικόπτοντας τη γραφειοκρατία και επιτρέποντας στους Ρώσους να κάνουν τα πάντα από την πληρωμή των λογαριασμών φυσικού αερίου τους ως το ραντεβού ενός γιατρού σε απευθείας σύνδεση, οι ειδικοί βλέπουν πολλές δυνατότητες για την κάρτα να μετατραπεί από ένα μαγικό ραβδί σε ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του ιδιοκτήτη του μέσω απάτης και κλοπής ταυτότητας. Οι περιπτώσεις απάτης που αφορούν πλαστικές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες στη Ρωσία, σύμφωνα με τους ειδικούς, κυμαίνονται από 1% έως 1,5% όλων των καρτών και δεν αναφέρονται όλες.
Προσέξτε, είναι ακριβώς αυτό που έλεγε ο γέροντας Νικολάι, διότι η ταυτότητα του Μεντβέντεφ είναι ξένη (παγκόσμια), με τσιπ ξένο, Εβραϊκών (Τραπεζικών) συμφερόντων, και αφορά πολλαπλές χρήσεις, δηλ. σε εξουσιάζει ολόκληρο!
***
Ας δούμε όμως τώρα και τις νεότερες προσπάθειες, σύμφωνα με είδηση της 15ης Νοεμβρίου 2017. Τώρα οι Ρώσοι προσπαθούν να φέρουν υπερσύγχρονη τεχνολογία με πολλές ευκολίες αλλά εντελώς ανυπόστατη από άποψη ασφαλείας, την ταυτοποίηση + πληρωμές μέσω κινητού..! 
15.11.2017 
Η Κρατική ∆ούμα πρόκειται να αρχίσει να καταρτίζει νομοσχέδιο σχετικά με την έκδοση κάρτας SIM που θα γίνει πλήρες αναγνωριστικό δελτίο (ταυτότητα) των Ρώσων πολιτών. Η δήλωση αυτή έγινε από τον πρόεδρο της επιτροπής της Κρατικής ∆ούμας για τις χρηματοπιστωτικές αγορές Ανατόλι Ακσακόφ κατά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia. ∆εν υπάρχει έλεγχος για την πώληση καρτών SIM αυτή τη στιγμή, αλλά σε περίπτωση αυστηρού ελέγχου αυτής της πώλησης, οι τηλεφωνικές κάρτες θα μετατραπούν σε αναγνωριστικά (ταυτότητες) πλήρους κλίμακας, δήλωσε ο Ανατόλι Ακσακόφ. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να κρατούν διαβατήρια ανά πάσα στιγμή. Αργότερα, οι κάρτες SIM θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση τραπεζικών δανείων. Σε αυτό, ο αριθμός των καρτών SIM που θα πωλούνται σε ένα άτομο δεν θα είναι περιορισμένος, (αλλά) κάθε κάρτα πρόκειται να γίνει αναγνωριστής πλήρους κλίμακας και δεν θα μεταφέρεται σε τρίτους.
Για να δημοσιευθεί αυτό το νομοσχέδιο, θα πρέπει να καταρτιστεί ένας κατάλογος των καρτών SIM και ο έλεγχος της πώλησης θα πρέπει να ενισχυθεί για να αποφευχθεί η απάτη. Η Izvestia έχει σημειώσει ότι οι φορείς κινητής τηλεφωνίας ενδιαφέρονται για αυτή την πρωτοβουλία της Κρατικής ∆ούμας, αλλά η Rosfinmonitoring βλέπει τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με αυτό το έργο.
***
Ηλεκτρονικός ολοκληρωτισμός ή άνεση;
Οι πληρωμές από κινητό έχουν αρχίσει στην Κίνα, ενώ στη Ρωσία ετοιμάζεται η ταυτότητα στο sim του κινητού, με το οποίο συγχρόνως θα γίνονται αγοραπωλησίες... Και η τελειότερη ηλεκτρονική παρακολούθηση προωθείται συγχρόνως... ξεκινώντας από την Κίνα. Παρατηρείστε σε βίντεο πως σε 7 λεπτά της ώρας εντοπίζουν και συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε έχουν σταμπάρει σαν ύποπτο. Πόσο λογικό είναι οι άνθρωποι να παραδίδονται ανεξέταστα στα χέρια ενός Νεοταξικού συστήματος που προχωράει ισοπεδώνοντας αξίες, οικονομίες, ανεξάρτητες χώρες και μεμονωμένα άτομα;
Δείτε σχετικά: