Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

7 βουλευτές της αντιπολίτευσης αγωνιούν για τον Ελληνικό λαό

Όποιος ρομαντικός πιστεύει ακόμα πως υπάρχουν διαφορετικά κόμματα και διαφορετικές ιδεολογίες, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει. Αυτό γιατί οι "κουμανταδόροι" της Νέας Εποχής τον θεωρούν αφελή και στις πλάτες του οικοδομούν τα σχέδιά τους.
Η λίστα των δεινών που έχει βιώσει η Ελλάδα είναι πια ατελείωτη. Αν απαριθμήσουμε μόνον με τίτλους, θα σοκαριστούμε.
Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε μερικές παραδοξότητες, που δεν αντέχουν ούτε στην κοινή λογική. Τον καιρό που τα μαύρα σύννεφα της οικονομικής κρίσης έκαναν την εμφάνισή τους, μαζί με το διεθνές νομισματικό ταμείο, την Τρόϊκα,  τα μνημόνια, το ΟΧΙ-ΝΑΙ, τα σκισμένα μνημόνια και τα capital controls ποιος άραγε θυμάται ξεχασμένους νόμους που κυριολεκτικά ξερίζωσαν βίαια κάθε κοινωνική αξία από τη χώρα μας;
ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ν. 4285/2014 - Καταπολέμηση ρατσισμού & ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (νέος αντιρατσιστικός νόμος)
Ν. 4301/2014 - «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα»
... η λίστα μοιάζει ατελείωτη, (επιφυλασσόμαστε για επόμενο σχετικό αφιέρωμα).
Βαριά ταφόπλακα στην παραμικρή υποψία αντίδρασης προς την αξιωματική αντιπολίτευση, έρχεται να βάλει η επερώτηση που κατέθεσαν μήνα Φεβρουάριο, επτά (7) βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την, "επικίνδυνη καθυστέρηση της εφαρμογής των Νέων Ταυτοτήτων" για τον Ελληνικό λαό!!!
Η Νέα Εποχή από τη μια κουνάει το δάχτυλο στον απλό λαό, με την χαρακτηριστική υπόδειξη: "εσείς τους ψηφίσατε" ενώ από την άλλη έχει "πιασμένους" όλους τους πολιτικούς.
Ζούμε μια ιδιότυπη πολιτικά φασιστική και "δημοκρατικά" δικτατορική ιστορική περίοδο.
Φαντάζει "αδιανόητο" για οικογενειάρχες και φιλήσυχους πολίτες, αλλά η μορφή του αγώνα για τα όσια και τα ιερά του τόπου μας, πρέπει να αλλάξει, να γίνει αποτελεσματικότερη και ρεαλιστικότερη από την παθητική εξουσία της "ψήφου" κάθε τετραετία.
Καλή Φώτιση
Καλή Μετάνοια