Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Αμβρόσιος Καλαβρύτων: Αλέξιος Τσίπρας, Ένας Πρωθυπουργός αίνιγμα!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ… ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!!!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ΤΕΛΙΚΑ,
 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
Για τον Εξοχώτατο (;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται!
Τα πιο σπουδαία επιτεύγματα  της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά,  με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουχηθεί είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά από τη ζωή των Ελλήνων! 
Το ΘΡΗΣΚΕΙΑδιότι ο ίδιος προβάλλει ως άθεος! 
Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι και τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει!
Το ΠΑΤΡΙΣ, διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τα πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!
Αλλά και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
Και ναι μεν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»!
Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!  
Δηλ. και ο Ελληνικός Λαός! καί η Βουλή των Ελλήνων!  
Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και  παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε:
  1. «Είναι και "λαομπαίχτης" και "θεομπαίχτης"!
  2. «Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!» 
  3. «Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών… του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος».  
Εμείς διαβάσαμε τα παραπάνω άρθρα  και σας τα  παραθέτουμε. Δεν είναι δικά  μας κείμενα. Εάν, τυχόν, εξέρχωνται των ορίων του Νόμου, εμείς δεν έχουμε ευθύνη!
 Αίγιον, 18 Ιουνίου 2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ