Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Στα “στάδια” της Νέας Εποχής, τα "θηρία" της κατασπαράζουν την αλήθεια της Ορθοδοξίας

Αλληλεγγύη στην LGBT κοινότητα από την Εθνική ομάδα της Ιρλανδίας
Οι Άγιοι Μάρτυρες του Χριστού 
Όπως τότε στα στάδια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, πιστοί στο δόγμα “panem et circenses”, δεν δολοφονούσαν απλώς τους Χριστιανούς, δολοφονούσαν και τιμωρούσαν παραδειγματικά τη διδασκαλία του Χριστού και μέσω της δημόσιας διαπόμπευσης και του φριχτού μαρτυρίου, εξασφαλιζόταν ένα επίπεδο τρομοκρατίας που ξεπερνούσε την ανθρώπινη λογκή.
Οι μάρτυρες λοιπόν που δημοσίως εκτελούνταν στους χρόνους των διωγμών, για τον πολύ λαό, και εν πολλοίς ακατήχητο, ήταν θεοπάλαβοι. Για τον όχλο, δεν υπήρχε λογική αιτιολόγησης της αόφασης για μαρτύριο. Ως παλαβούς που δεν υπήκουσαν στον Αυτοκράτορα τους έσερναν στο δικαστήριο και ως θεοπάλαβους τους έριχναν στα θηρία.
Μια αναγωγή στο σήμερα
Άραγε εμείς σήμερα, κατανοούμε τη στάση τους; Είμαστε σε θέση να εννοήσουμε το κίνητρο, την απόφαση και την υπομονή έως τέλους εκείνων των μαρτύρων;
Μπορούμε να εννοήσουμε την τρομοκρατία, την φοβέρα και την απειλή του θανάτου, για όποιον τολμούσε “απλά” να ομολογήσει πως είναι Χριστιανός Ορθόδοξος; Αρένες είναι το διαδίκτυο και η τηλεόραση, που σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορούν να διαδώσουν ένα γεγονός σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτοκράτορας είναι εκείνη η ολιγάριθμη οικονομική ελίτ, που έχει συγκεντρώσει τον παγκόσμιο πλούτο στο όνομα της “αλληλεγγύης”, την κοσμική ισχύ στο όνομα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και τον έλεγχο της διακυβέρνησης του κόσμου ολόκληρου, χρησιμοποιώντας πολιτικά ανδρείκελα, στο όνομα της “δημοκρατίας”.
«Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» 1 
Το συγκεκριμένο ολιγάριθμο κονκλάβιο παγκόσμια διακυβέρνησης, χρησιμοποιεί πανεπιστημιακά ιδρύματα και πανεπιστημιακούς “δασκάλους” για να πετύχει τους σκοπούς του. Οι “πεφωτισμένοι” της Νέας Τάξης Πραγμάτων χρησιμοποιούν μυστικές υπηρεσίες, ακραίες μεθόδους παρακολούθησης και ελέγχου, για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Χρηματοδοτούν δουλεμπόρους και εξαθλιωμένους ανθρώπους για να δημιουργήσουν “προσφυγικές ροές” και χρηματοδοτούν “μη κυβερνητικές οργανώσεις” για να τις αντιμετωπίσουν, όπως τις σχεδίασαν.
Η ολιγομελής λέσχη με τα δεκάδες ονόματα που κυβερνά τον κόσμο, διορίζει “εκλεγμένους” κυβερνήτες, ανατρέπει μέσω social media ολόκληρες κυβερνήσεις, επιβάλλει μνημόνια, capital controls, αλλοίωση του πληθυσμού μιας χώρας και όλα αυτά, χωρίς πόλεμο χωρίς ούτε μια μπαταριά!
Έχει καταβρωμίσει τον πλανήτη με τα εργοστάσιά της διοργανώνοντας συνέδρια και καμπάνιες για να "ευαισθητοποιήσει" τον κόσμο! Έχει κατασπαράξει τα έγκατα του πλανήτη για να θησαυρίζει στις πλάτες δούλων εργατών σε συνθήκες εργασιακής σκλαβιάς και χρηματοδοτεί οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στην εργασία. Έχει ισοπεδώσει τον δασικό πνεύμονα της Γης και χρηματοδοτεί περιβαλλοντικές οργανώσεις και παγκόσμιες ημέρες για την προστασία των δασών! Οι Ινστρούχτορες της Νέας Εποχής, χρησιμοποιούν και τις θρησκείες, από τον πιο αναγνωρίσιμο μέχρι και τον πιο απίθανο “θρησκευτικό ηγέτη” (και δυστυχώς και Ορθόδοξους “καταπράσινους” Πατριάρχες) για να χειραγωγήσουν και κυρίως να αποκοιμήσουν τον λαό.  
«Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;» 2
Είναι μια εξαιρετικά ολιγομελής ομάδα, ένα κλειστό κλάμπ, που “βαφτίζει” το σωστό λάθος και το λάθος σωστό, βαφτίζει αρετή το πάθος και επιλογή και δικαίωμα, πληρώνοντας παρελάσεις ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, "δειγματίζοντας" στις παρελάσεις αυτές, την χειρότερη όψη του ανθρώπινου είδους: τον αδίστακτο εαυτό των χρηματοδοτών τους.
Ποιος χρησιμοποιεί "ασθενείς" ανθρώπους, παραδομένους στο πάθος τους, που δήθεν είναι υπερήφανοι για την δική τους επιλογή και ονειρεύονται μια δική τους κοινωνία, μια κοινωνία όμως με ημερομηνία λήξεως. 
Έχει όρια η ανθρώπινη παραφροσύνη; 
Σήμερα οι ομοφυλόφιλοι, αύριο οι ζωόφιλοι, μεθαύριο οι παιδεραστές στο μέλλον οι νεκρόφιλοι, όλοι θα διεκδικούν δικαιώματα, όλοι θα θέλουν να νομιμοποιήσουν τη δική τους οικογένεια πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε έννοια ηθικού νόμου και προσωπικών αξιών. Οικοδομούμε κοινωνίες σαν τον πύργο της Βαβέλ. Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν, στις πονηρές μέρες που ζούμε, η Ορθόδοξη παράδοση είναι ο μόνος ασφαλής οδοδείκτης, η μόνη πυξίδα, ο μόνος Φάρος και η οδός σωτηρίας.  
Επειδή και κάθε κουβέντα μας πρέπει να τη μετράμε πλέον, γιατί η άλλη άποψη μπορεί να θεωρείται ρητορική μίσους, διαβάστε την είδηση (αγγλικά) και αντιληφθείτε πως και τα αθλητικά γεγονότα, δεν είναι ψυχαγωγία αλλά προπαγάνδα και χειραγώγηση.
Καλή Φώτιση - Καλή Μετάνοια