Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση των διαχειριστών του ιστοτόπου katanixis.gr


Η Κατάνυξη μεγαλώνει μαζί σας. Αναλάβαμε τη διαχείριση του θρυλικού Ιστολογίου katanixis.blogspot.com με σχετική ανακοίνωση εδώ με επίγνωση της τεράστιας ευθύνης. Χωρίς να το ομολογήσουμε είχαμε ένα κρυφό στόχο, ένα μεγάλο όραμα: την διαδικτυακή υποστήριξη μιας ημερίδας για την Ορθόδοξη κριτική της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου.
Αυτή η διοργάνωση απέδωσε την συγκλονιστική Θεολογική Ημερίδα:
Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών και φίλων μας, πλημμύρισε την αίθουσα του Grand Hotel Palace και με το δικό μας λιθαράκι, ως ενός εκ των χορηγών επικοινωνίας, "ακούστηκε" και θα "ακούγεται" σε ολόκληρο τον κόσμο διαδικτυακά, μέσα από τις αναρτήσεις μας, καθώς και των ιστολογίων katihisis.blogspot.com και salpismazois.blogspot.com.  
Η εργασία αυτή υπήρξε επίπονη και εξαιρετικά απαιτητική. Ο στόχος κατακτήθηκε η αποστολή μας εξετελέσθη με τη χάρη του Θεού.
Ο δικός μας κύκλος κλείνει.
Παραδίδουμε τη διαχείριση της katanixis.gr στους νέους διαχειριστές της και τους ευχόμαστε καλή επιτυχια στο έργο τους. Θα είμαστε δίπλα τους συμβουλευτικά αλλά και ως αναγνώστες.
Από τη νέα διαχείριση μας ζητήθηκε αντί άλλου χαιρετισμού να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω απόσπασμα του δικού μας χαιρετισμού όταν αναλάβαμε πριν από εννέα ευλογημένους μήνες, γεγονός που δείχνει πως στη διαχείριση της Κατάνυξης, μπορεί να αλλάζουν τα πρόσωπα, μας ενώνει όμως πάντα ο κοινός αγώνας:
“Μαχόμαστε για την ανόθευτη Ορθοδοξία των Πατέρων, για τα Ιερά και Όσια του πιστού λαού. Με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, ομολογιακές παρεμβάσεις και έγκυρη αρθρογραφία, μαζί με τον δικό σας δυναμικό σχολιασμό, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, για τις δικές σας  καταγγελίες για οικουμενιστικά σκάνδαλα και τις λοιπές νεοεποχίτικες μασωνοκίνητες πρακτικές, που προσβάλουν το εθνικό και θρησκευτικό μας συναίσθημα.
Οι λογαριασμοί στα social media (Facebook Page, Facebook group, twitter, google plus και youtube, παραμένουν οι ίδιοι, επίσης υπό νέα διαχείριση.  
Απευθύνουμε και δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους προηγούμενους διαχειριστές, που με ανείπωτες προσωπικές θυσίες, αξιοπρέπεια και εγκυρότητα, κατέστησαν το Ιστολόγιο Κατάνυξις σημείο αναφοράς του σύγχρονου Αντιαιρετικού και Ιεραποστολικού αγώνα.
Δεσμευόμαστε και ευχόμαστε να φανούμε άξιοι συνεχιστές του έργου τους στη συνείδηση του πιστού λαού.”