Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Την Τρίτη η κηδεία της Τζέσης ΠαπουτσήΤζέσυ Παπουτσή: Είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί
Πρόλαβαν κάποια μέσα ενημέρωσης να αρπάξουν τα λόγια της Τζέσυ Παπουτσή για να σπείρουν τα μηνύματα της νέας εποχής. Ο εχθρός του ανθρώπου, ο διάβολος, δεν τα παρατάει τόσο εύκολα.
Πρώτα απ' όλα ας ξέρουν οι συνάδελφοι αρθρογράφοι, ότι δεν νικήθηκε από τον καρκίνο η Τζέσυ. Ευλογία το θεωρούσε και ευλογία είναι. Γνώριζε πολύ καλά ότι έτσι σβήνονται αμαρτίες. Κι αν εκφράστηκε έτσι για την καύση νεκρών από την άγνοιά της, τόσο οι συντάκτες τέτοιων ειδήσεων όσο και οι οικείοι της ας γνωρίζουν ότι εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί δεν καίμε τους νεκρούς μας. Και ας μη πάρουν αυτή την αμαρτία.
Ας διαβάσει ο γιος της ηθοποιού και οι άλλοι δικοί της άνθρωποι το θαυμαστό περιστατικό στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Ένα πραγματικό περιστατικό που μαζί με αμέτρητα άλλα κοσμούν και θα συνεχίσουν να κοσμούν τα συναξάρια των Αγίων μας.
Κύριε Γιώργο Καληώρα για το συμφέρον της ψυχής της μητέρας και για το συμφέρον της δικής σας ψυχής, μη πάρετε τέτοια αμαρτία. Τιμήστε τη μητέρα σας, όπως η Αγία μας Εκκλησία προβλέπει για τους νεκρούς μας και θα προσευχόμαστε κι εμείς μαζί σας να την αναπαύσει ο Κύριος εν χώρα ζώντων, εν σκηναίς δικαίων, εν κόλποις Αβραάμ.
Το μικρό Κυπριόπουλο που έγινε μάρτυρας παίζοντας

Την Τρίτη η κηδεία της Τζέσης Παπουτσή
Την Κυριακή 1η Ιουλίου, κατόπιν πολυήμερης νοσηλείας της στο νοσκομοείο Γ.Γεννηματάς, η Τζέση Παπουτσή έφυγε από τη ζωή. Η απώλειά της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους την αγαπούσαν και στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό την Τρίτη 3 Ιουλίου. Η κηδεία της Τζέσης Παπουτσή θα γίνει στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών, στις 15:30 το μεσημέρι.