Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Τι Λας Βέγκας, τι… Καλαμαριά - Πού θα γίνουν «γάμοι»!

Θεσσαλονίκη: Στη Μέρα με τα Χρώματα, μπορείς μέχρι και να παντρευτείς!
Μέχρι και να… παντρευτούν θα έχουν τη δυνατότητα όσοι πάνε αυτή την Κυριακή 2/9/2018 στην Μέρα με τα Χρώματα που θα γίνει στο Γήπεδο ΑΕΝ Κρήνης από τις 11 το πρωί.
Οι διοργανωτές αναφέρουν σε σημείωμά τους: «Η Μέρα με τα Χρώματα δεν είναι απλώς μια πολύχρωμη μέρα! Είναι μια μέρα εμπειριών που δεν θα ζήσεις ξανά, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη ΜΜΤΧ! Ανάμεσα στα απίστευτα που θα συμβούν, έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια η πιο γλυκιά στιγμή, αυτής των γάμων!
Αν δεν έχεις πάει στο Λας Βεγκας να σε παντρέψει ο Έλβις θα σου συμβεί στη Μέρα με τα Χρώματα! Ο Δήμαρχος Χρωμάτων είναι εκεί διαβάζοντας ένα κείμενο αγάπης, ομοψυχίας, ενότητας και σε δένει...  με τους δεσμούς των χρωμάτων και δίνετε το φιλί της αγάπης!
Θυμήσου! Πες τους φίλους σου να σε φωτογραφίσουν όταν θα παντρεύεσαι, γιατί αυτή η στιγμή... πρέπει να μείνει στο χρόνο!
Παντρέψου τον καλύτερό σου φίλο, το αγόρι ή το κορίτσι σου, ακόμη και το σκύλο σου! Ο γάμος σου διαρκεί για όσο θες, μια ώρα, μια μέρα ή και για πάντα! Στη Μέρα με τα Χρώματα, όλα γίνονται!
Συναυλίες, DJs, fire shows, paintball, χορευτικά, τελετές γάμου, bodypainting, το γιγάντιο μαξιλάρι funbag, κανόνια με καπνούς θα είναι μόνο μερικά από όσα θα ζήσει το κοινό!»

Δείτε σχετικά: