Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Μπουκώνουν» ασταμάτητα την Ελλάδα με εποίκους (Βίντεο)

Εδώ θα δείτε την ωμή αλήθεια για τους πρόσφυγες
Το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια μου σήμερα μόλις πριν από λίγες ώρες
Είμαι στο αγαπημένο μου νησί στη Μυτιλήνη για να τιμήσω τον πατέρα μου που τόσα πολλά μου έδωσε για να με κάνει άνθρωπο.
Οδηγώντας πολύ σιγά από «κρυφό» χωματόδρομο από Μόλυβο προς Συκαμιά να πιω ουζάκι με σαρδέλα Καλλονής και να θυμηθώ τις οικογενειακές εξορμήσεις από τη δεκαετία του 70 κ μετά και απολαμβάνοντας αυτό που λέμε μια τέλεια ονειρεμένη μέρα με 30 C και 0.5 μποφόρ δεν μπορούσα ακόμα και αν προσπαθούσα να μην παρατηρήσω το σκάφος του Λιμενικού και στα λίγα μέτρα ένα μαύρο μακρόστενο φουσκωτό φορτωμένο με πολλά άτομα με αρκετά κίτρινα σωσίβια… Όλα αυτά περίπου στο 1 μίλι από την ακτή μας.
Στο σημείο που γνωρίζω καλά η απόσταση από Τουρκία είναι σύνολο 6 μίλια Σε μια μέρα σαν και σήμερα μπορείς να δεις σπίτια απέναντι. Υποθέτω με στρατιωτικά κιάλια απίστευτες λεπτομέρειες.
Το λιμενικό συνόδευσε το φουσκωτό στην ακτή μπροστά στα μάτια μου όπου ήδη!!! το περίμεναν 3 τζιπάκια από 2 ΜΚΟ.
Αμέσως πάγωσα εσωτερικά παρ’ όλη την γεμάτη ζέστη της άπνοιας των 30 C
Η όλη διαδικασία ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ σαν τον πορτιέρη σε μαγαζί/γήπεδο που θέλει να μπει ο κόσμος γρήγορα κ να πάρει το εισιτήριο.
Όλα αυτοματοποιημένα με εκκωφαντική αποτελεσματικότητα. Όλα τελείωσαν σε 15 λεπτά.
Λιμενικό ΜΚΟ πρόσφυγες σαν μια καλοδουλεμένη ομάδα… γέλια high fives νερό να πιούνε βγάζουνε σωσίβια ξεφουσκώνει το… φουσκωτό (σέρνεται μαζί με σωσίβια όλα πλαστικά στο Αιγαίο) η εξωλέμβια όπως άκουσα τον Λιμενικό »έλα είναι μια 30αρα τάδε σε καλή κατάσταση… να τη φέρω εκεί? ..Οκ)
Μου γαβγίζει…»close the mobile now» να μην γράφω στο video.
Ρωτάω ντόπιους και τον ΜΚΟ. Αναγνωρίζω ότι τους μιλάει φαρσί παρατηρώ την ΑΨΟΓΗ κατάσταση των αφιχθέντων… φρεσκοξυρισμένοι με καινούργια καλά ρούχα, όλοι τους, νέοι μεγάλοι, παιδιά… μου λέει είναι Αφγανοί ευκατάστατοι που ήδη χρόνια μένουν στο Ιράν έχουν αρκετά έως πολλά χρήματα και πληρώνουν εισιτήριο πρώτης θέσης= απέναντι με τέλειο καιρό = μηδέν ρίσκο να σε σταματήσουν κ μηδέν ρίσκο καιρού… τον χειμώνα βράδυ με καιρό? = τα μισά λεφτά
Ντόπιος γνώστης εξηγεί ωμά 10, 000 στη Μόρια χ 3 γεύματα = 180,000 ευρώ την ημέρα Come again ?
Το άλλο το camp πίσω από τη Συκαμιά το ξέρετε? Πήραν 5.5 εκ με κόστος 200κ.
Το fundraising στην Αμερική για τους «κακόμοιρους» πρόσφυγες στην Ελλάδα μάζεψε 100 εκατομ. Πήγανε σε ΜΚΟ διευθυντής της οποίας εδώ παίρνει 13κ μισθό.
Πριν το 2015 τους γυρίζαμε πίσω μπαίνοντας στα γρήγορα απέναντι και τους αφήναμε κοντά στη παραλία μέχρι που φωνάζανε για τους… φασίστες.
ΕΔΩ όντως είναι πολλά τα λεφτά..
Ο ξεπεσμός του ανθρώπου βρίσκεται στον ψηλότερο θρόνο
Δεν πρόλαβε να αντιδράσει η σκέψη ούτε καν η ψυχή μου
Κάτι πιο δυνατό κ αλάνθαστο… αντέδρασε το σώμα μου… μου ήρθε εμετός